Carlo Ancelotti:

'Nisam kriv, Ronaldo je bio umoran, a pretjerano je govoriti da smo u krizi'

Foto: UESyndication/PIXSELL
'Nisam kriv, Ronaldo je bio umoran, a pretjerano je govoriti da smo u krizi'
08.01.2015.
u 10:15
- Ništa još nije izgubljeno. Imamo još uzvratnu utakmicu - kazao je Realov branič Marcelo.
Pogledaj originalni članak

Treći put zaredom madridski Real izgubio je od Atletica. Nakon poraza u prvenstvu i Superkupu, sinoć je u prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja Atletico slavio 2:0.

- Ništa još nije izgubljeno. Imamo još uzvratnu utakmicu. Vidjet ćemo što moramo promijeniti da ne izgubimo još jednu utakmicu protiv Atletica - kazao je Realov branič Marcelo.

Na klupi je sinoć do 62., minute ostao i Cristiano Ronaldo. Ušao je u igru umjesto Jamesa Rodrigueza, no nije napravio baš ništa.

- Ronaldo je bio umoran, zato sam ga ostavio na klupi. Kontrolirali smo utakmicu sve do jedanaesterca. Teško je igrati protiv momčadi koja se tako koordinirano brani. Pretjerano je govoriti o našoj krizi - kazao je trener Reala Carlo Ancelotti.

A internetski forumi prepuni su opaski Realovih navijača kako je Portugalac morao igrati od prve minute. Najvećeg krivca za porazu u Ancelottiju je pronašla i većina španjolskih medija.

Kada je Atletico zabio drugi pogodak Diegu Simeoneu u zagrljaj je potrčao sin Diego Pablo koji je sinoć skupljao lopte.

Ostali rezultati prvih utakmica osmine finala španjolskog Kupa kralja: Villarreal - Real Sociedad 1:0, Almeria - Getafe (Sammir ušao u 60.) 1:1, Valencia - Espanyol 2:1.

>>Atletico treći put zaredom svladao Real, Mandžo igrao 15 minuta

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar nula
nula
12:25 08.01.2015.

Ustani Luka , Real te zove ....