VELIKA ODLUKA

Nikša Kaleb pohvalio Červara, sada je na potezu - Savez

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Nikša Kaleb pohvalio Červara, sada je na potezu - Savez
23.01.2021.
u 20:30
- I Danci i Francuzi su ispali u prvom krugu prošlo prvenstvo pa nikome nije pala dlaka s glave - rekao je Kaleb nakon utakmice
Pogledaj originalni članak

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije dao je ostavku nakon debakla protiv Argentine na SP-u u Egiptu. Nakon ovoga turnira on odlazi, neće nas voditi u Tokiju, a taj je podatak šokirao sve. Sada je sve na HRS-u, moraju mu naći adekvatnu zamjenu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Duvnjak nakon Bahreina

- I Danci i Francuzi su ispali u prvom krugu prošlo prvenstvo pa nikome nije pala dlaka s glave - rekao je Kaleb nakon utakmice pa dodao:

- Lino Červar je puno dao za hrvatsku reprezentaciju i hrvatski rukomet. Treba prespavati, pustiti Savez da nađe zamjenu za Lina - zaključio je. 

Ništa puno nije htio komentirati ni Čupić:

- Ne želim ništa o tome govoriti. Ako je to izbornikova odluka... Znate kako će biti, sutra će se sve to krivo interpretirati.  Iznenađen sam kao i vi, ali on najbolje zna ako je tako odlučio. Možda bolje da ne komentiram ništa jer ću možda sutra ispasti smiješan nego da komentiram utakmicu - rekao je Čupić o odluci Červara. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
15:54 24.01.2021.

Ruku na srce Lino je trebao otić prije par godina, s godinama čovjek ne zna tko mu je na terenu i kako se zove koji igrač sve drugo suvišno je objašnjavat

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:01 24.01.2021.

Koga zanima rukomet...