Ukrajina

Niko Kranjčar debitira za Kijevljane protiv Dinama!

Foto: 'Slavko Midzor/PIXSELL'
Niko Kranjčar debitira za Kijevljane protiv Dinama!
21.06.2012.
u 20:43
Zagrebački Dinamo pripremat će se u okolici Innsbrucka, pa će dva imenjaka odigrati prijateljski susret 3. srpnja
Pogledaj originalni članak

Ognjen Vukojević i Niko Kranjčar priključit će se pripremama kijevskog Dinama u četvrtak 28. lipnja u austrijskom gradu Innsbrucku. Kijevljani su, inače, već u Austriji, no bez igrača koji su za svoje nacionalne selekcije igrali na Euru. Oni su dobili malo odmora prije dolaska na klupske pripreme.

A 3. srpnja u Innsbrucku će odmjeriti snage kijevski i zagrebački Dinamo, koji će se tada također pripremati u okolici Innsbrucka. Na toj bi utakmici Niko Kranjčar trebao debitirati za novi klub.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
-obrisani-
17:29 22.06.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je u potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! Možeš postati i izbornik svoje reprezentacije! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

TA
takač1
19:56 22.06.2012.

Znači da če 03. srpnja u tom mirnom i pitomom gradiču biti ratno stanje. Jedino ako ih austrijanci zaustave.

JA
JackRussell
23:10 22.06.2012.

takač2@ hehe...baš to htio spomenuti, ta će se utakmica odigrati nikad, nadajmo se samo da će austrijska policija biti na visini zadatka.