Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina

Niko Kranjčar debitira za Kijevljane protiv Dinama!

'09.10.2010., Tel Aviv - Kvalifikacijska utakmice hrvatske nogometne reprezentacije , grupe F, protiv Izraela za europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj 2012 g. Niko Kranjcar. Photo: Slavko Midzor/PI
'Slavko Midzor/PIXSELL'
21.06.2012.
u 20:43

Zagrebački Dinamo pripremat će se u okolici Innsbrucka, pa će dva imenjaka odigrati prijateljski susret 3. srpnja

Ognjen Vukojević i Niko Kranjčar priključit će se pripremama kijevskog Dinama u četvrtak 28. lipnja u austrijskom gradu Innsbrucku. Kijevljani su, inače, već u Austriji, no bez igrača koji su za svoje nacionalne selekcije igrali na Euru. Oni su dobili malo odmora prije dolaska na klupske pripreme.

A 3. srpnja u Innsbrucku će odmjeriti snage kijevski i zagrebački Dinamo, koji će se tada također pripremati u okolici Innsbrucka. Na toj bi utakmici Niko Kranjčar trebao debitirati za novi klub.

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:29 22.06.2012.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ Igram jednu odličnu online igru i stvarno uživam u njoj. Vodiš svoju momčad i igraš protiv drugih igrača iz cijelog svijeta. Pridruži se, nećeš zažaliti! Trenutno u ponudi nogomet i hokej, uskoro i rukomet! Od 10.05. Menađer je uu potpunosti redizajniran! Dođi i uvjeri se, najbolji besplatni menađer na internetu! Možeš postati i izbornik svoje reprezentacije! http://www.powerplaymanager.com/r802803/

TA
takač1
19:56 22.06.2012.

Znači da če 03. srpnja u tom mirnom i pitomom gradiču biti ratno stanje. Jedino ako ih austrijanci zaustave.

JA
JackRussell
23:10 22.06.2012.

takač2@ hehe...baš to htio spomenuti, ta će se utakmica odigrati nikad, nadajmo se samo da će austrijska policija biti na visini zadatka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije