FRANCUSKI KUP

Niko Kovač na korak do velikog uspjeha u Francuskoj: Još 'samo' PSG

Foto: Lefevre Sylvain/ABACA/PIXSELL
Niko Kovač na korak do velikog uspjeha u Francuskoj: Još 'samo' PSG
14.05.2021.
u 08:45
Utakmica je počela šokantno jer je u 20. minuti Alexis Peuget doveo Rumilly u vodstvo, no Monaco je potom postigao pet golova za finalni obračun u srijedu na Stade de Franceu.
Pogledaj originalni članak

Monaco našeg bivšeg izbornika Nike Kovača je pobijedio četvrtoligaša Rumillyja Vallieresa s 5:1 i pridružio se Paris St Germainu u finalu Francuskog kupa.

Utakmica je počela šokantno jer je u 20. minuti Alexis Peuget doveo Rumilly u vodstvo, no Monaco je potom postigao pet golova za finalni obračun na Stade de Franceu 19. svibnja. 

Golove su za Monaco polučili autogol Arthura Bozona, te golovi Aureliena Tchouamenija, Wissama Bena Yeddera, Cesca Fabregasa i Aleksandra Golovin.

PSG se kvalificirao u finale pobijedivši Montpellier jedanaestercima nakon neodlučenih 2:2 u regularnom dijelu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.