NISU GA ZABORAVILI

Nijemci u čudu gledali! Oni su ga odbacili, a navijači Dinama odali mu veliku počast!

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
Foto: GNK Dinamo
Slavlje nakon Bayerna
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Dinamo - Bayern
04.03.2020.
u 17:23
Upečatljivo je bilo i njihovo skandiranje Niki Kovaču, hrvatskom stručnjaku koji je do prije nekoliko mjeseci trenirao seniore Bayerna, ali je u studenom dobio otkaz
Pogledaj originalni članak

Dolazak u impozantni kamp Bayerna nedaleko do Allianz Arene nudio je poseban osjećaj i za nas novinare, a kako ne bi za te mlade nogometaše pred kojima je bila jedna od najvećih utakmicama u karijeri.

Zanimljivo, već na ulasku u Campus susreli smo dvojicu BBB-a koji su na utakmicu stigli čak iz Stuttgarta, a što smo dublje ulazili u kamp, hrvatski jezik 'postajao je sve službeniji'. U Bayernovu restoranu, koji je bio prepun navijača s Dinamovim zastavama i ostalim klupskim obilježjima, na jelovniku su bile bečke šnicle i kobasice, a tema samo jedna - Dinamo.

>>> Pogledajte veliko slavlje Dinama nakon Bayerna

- Čim smo čuli da nam dolazi Dinamo, odmah smo se dogovorili da na taj susret obavezno idemo. Na privremenom smo radu u Njemačkoj, a dolazimo iz okolice Münchena. Svi smo negdje oko 50-ak kilometara udaljeni od samoga grada, rekla nam je uglas jedna vesela skupina navijača.

>>> Pogledajte što je o utakmici s Bayernom rekao Igor Jovičević

No nisu bili jedini, bilo je ovdje puno onih koji kruh zarađuju u Njemačkoj, ali i onih koji su potegnuli iz Zagreba, Pule... Okupilo ih se na tribinama nekoliko stotina, bili su glasni tijekom cijelog susreta i u potpunosti su nadglasali manju skupinu domaćih navijača. Upečatljivo je bilo i njihovo skandiranje Niki Kovaču, hrvatskom stručnjaku koji je do prije nekoliko mjeseci trenirao seniore Bayerna, ali je u studenom dobio otkaz.

"Dinamo Zagreb, Dinamo Zagreb", zaorilo se s tribina kad su mladi dinamovci istrčali na zagrijavanje, a igrači nisu mogli sakriti oduševljenje jer im je pogled na tribine svima izmamio osmijeh na lice. Nijemci su, pak, u čudu gledali...

>>> Pogledajte što je nakon Bayerna rekao Joško Gvardiol

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SV
Svarun
18:09 04.03.2020.

Bivši trener im je pokazao,da umije bolje trenirati i voditi momčad od Bajerove zamjene ! Naprijed plaviiiii !

SP
spoter
00:16 05.03.2020.

Bravo dečki ostanite na zemlji.