Posljednja opomena

Nick Kyrgios suspendiran uvjetno na 16 tjedana i mora platiti 25.000 dolara

Foto: Reuters/Pixsell
Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
Nick Kyrgios
26.09.2019.
u 13:37
Ovaj temperamentni 24-godišnji tenisač je prošli mjesec nakon turnira u Cincinnatiju morao platiti 113.000 dolara kazne zbog ispada, a ova je nova kazna izrečena jer je na US Openu optužio ATP da je "korumpiran"
Pogledaj originalni članak

Australski tenisač Nick Kyrgios suspendiran je uvjetno na 16 tjedana i mora platiti dodatnu kaznu u visini od 25.000 dolara zbog lošeg ponašanja na teniskim turnirima u zadnjih 12 mjeseci, odlučio je ATP u četvrtak nakon istrage, dodajući da je Australac pod uvjetnom kaznom od šest mjeseci.

Ovaj temperamentni 24-godišnji tenisač je prošli mjesec nakon turnira u Cincinnatiju morao platiti 113.000 dolara kazne zbog ispada, a ova je nova kazna izrečena jer je na US Openu optužio ATP da je "korumpiran". 

'Suspenzija će biti ukinuta nakon šest mjeseci kada se uvjerimo da Kyrgios poštuje određene mjere tijekom tog razdoblja, kao što su pravila ponašanja, suradnja s mentalnim trenerom na turnirima i korištenje specijalizirane profesionalne pomoći tijekom razdoblja bez turnira (studeni-prosinac)', navodi ATP.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZB
Zoki-Bijela
17:07 26.09.2019.

Grcki pacijent