Rukomet

Ni Radnički iz Kragujevca ne želi igrati SEHA ligu

Ni Radnički iz Kragujevca ne želi igrati SEHA ligu
09.09.2011.
u 17:27
Nakon odustajanja beogradskog Partizana i razmišljanja Crvene zvezde hoće li ili neće nastupiti, iz Srbije je stigao još jedan otkaz za nastup u Regionalnoj rukometnoj SEHA ligi.
Pogledaj originalni članak

Radnički iz Kragujevca zahvalio se na pozivu. U kragujevačkom klubu rekli su da im se ne uklapa igranje na čak četiri fronta jer su ambicije kluba usmjerene prema nastupu u Challenge kupu. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

XY
xyxyxy
17:54 09.09.2011.

Bez slovenskih i mađarskih klubova, ova liga je slabija od naše, dakle, nema potrebe za time. Najavljivati ligu u kojoj nitko ne želi igrati, samo kod nas toga ima.

DU
Deleted user
09:12 10.09.2011.

Nevedenoj lizi je jedan od razloga i podizanje kvalitete hrvatskog rukometa. Igrati sa srbima , sigurno se neće podići. Repka im je solidna u sredini euro rukometa ali u klupskom već davno nemaju ni solidne ekipe a kamo li nešto više. Mislim da ni bosanci neće donijeti kvalitetu. Zato se treba okrenuti janezima , mađarima , makedoncima , poljacima , česima.......!!!!