TRAŽE STADION

NFL momčad će domaće utakmice u 2019. igrati u Londonu?!

Foto: Reuters/Pixsell
Oakland Raiders
Foto: Reuters/Pixsell
Oakland Raiders
Foto: Reuters/Pixsell
Oakland Raiders
Foto: Reuters/Pixsell
Oakland Raiders
31.12.2018.
u 07:00
Raidersi trenutačno nemaju domaći stadion za sljedeću godinu jer im je istekao najam stadiona u Oaklandu
Pogledaj originalni članak

Američka profesionalna momčad u američkom nogometu Oakland Raidersi sljedeće bi godine svoje domaće utakmice mogla igrati u Londonu i to na novom stadionu engleskog nogometnog prvoligaša Tottenham Hotspura, objavio je britanski dnevni list Daily Mail.

Raidersi trenutačno nemaju domaći stadion za sljedeću godinu jer im je istekao najam stadiona u Oaklandu na kojemu su bili domaćini posljednje 24 godine, a njihov novi dom u Las Vegasu neće biti dovršen do početka NFL sezone 2020.

Osim Londona, postoji mogućnost produžetka najma stadiona u Oaklandu za još jednu godinu, ali kao moguće destinacije za domaće utakmice Raidersa u 2019. godini spominju se i AT&T Park uSan Franciscu, inače dom bejzbolske momčadi San Francisco Giantsa, Levi's stadion u Santa Clari, na kojemu svoje domaće utakmice igra druga NFL momčad San Francisco 49-ersi, kao i Qualcomm stadion u san Diegu, gdje su svoje domaće utakmice sve do 2016. godine igrali Los Angeles Chargersi.

Povjerenik NFL-a Roger Goodell kazao je kako bi želio da Raidersi odluku o svom domaćem stadionu u 2019. godini donesu do veljače kako bi se mogao napraviti raspored za novu sezonu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
08:52 31.12.2018.

Šta će u Londonistanu, pa muslimani ne prate američki nogomet..