ZA PAMĆENJE

Ivica Olić zabio prekrasni pogodak u porazu Wolfsburga od Bayerna

Foto: DPA/PIXSELL
Ivica Olić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Ivica Olić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Arjen Robben
22.08.2014.
u 21:48
Müller i Robben bili su strijelci za Bayern u pobjedi od 2:1.
Pogledaj originalni članak

Završio je susret u kojem je Bayern slavio sa 2:1, a strijelac je bio i naš Ivica Olić. Pamtit će se dugo taj pogodak, puno duže od jalove pobjede Bavaraca, koji još uvijek djeluju neuvjerljivo i nedorečeno.

52' - (2:1) Izgledalo je kao da će Bayern "napuniti" mrežu gostiju, ali onda se "ukazao" Ivica Olić i s desnog ruba kaznenog prostora pucao i više nego sjajno, lopta je završila pod prečkom, Neuer je bio nemoćan!

47' - (2:0) Kakav početak Bayerna, brza kontra, koju je Robben završio sjajno plasiranim udarcem u desni kut Wolfsburgova vratara.

45' - (1:0) Prvo poluvrijeme prošlo je uz pogodak Bayerna u 37. minuti, a strijelac je bio Thomas Müller nakon što je Arjen Robben prošao po desnoj strani i ubacio mu.

Bayern i Wolfsburg otvorili su ovogodišnju Bundesligu, a jasno je da se kao favorit odmah nametnuo bogatiji i uspješniji bavarski klub. No ima i Wolfsburg svojih aduta, a jedan od njih svakako je naš Ivica Olić!

Također, na strani gostujuće ekipe je i pritisak koji osjeća Bayern, igraju pred domaćom publikom, osramotili su se u Superkupu protiv Borussije Dortmund, nedostaju im Javi Martinez i Bastian Schweinsteiger. Teret je na treneru Pepu Guardiolu ogroman i Wolfsburg ima veliku priliku iznenaditi, a ukoliko to ne učine, vjerojatno će pobjednički niz Bayerna krenuti.

>> Olić: Da sam mogao birati, i sam bih izabrao da s Bayernom igramo u 1. kolu

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.