UOČI LIVERPOOLA

Nervozni Zidane se obrušio na novinare: 'Bez razloga nam ne vjerujete'

Foto: nordphoto GmbH/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
Nervozni Zidane se obrušio na novinare: 'Bez razloga nam ne vjerujete'
05.04.2021.
u 18:52
- Mislim da smo podcijenjeni.
Pogledaj originalni članak

Zinedine Zidane osvojio je s madridskim Realom kao trener tri Lige prvaka, ali svejedno ne dobiva željeno povjerenje od strane španjolskih medija, kao i nogometne publike.

- Mislim da smo podcijenjeni i da nam se bez razloga ne vjeruje. Ne razumijem... Ova momčad nikad ne odustaje - izjavio je pred španjolskim novinarima vidno nervozni Zidane.

Svjestan je da ga u Ligi prvaka čeka opasni protivnik, na čijem je čelu iskusni Jürgen Klopp. Uostalom, ovo je repriza finala otprije tri godine.

- Riječ je o fantastičnom treneru i fantastičnoj momčadi, ali ponovit ću, bez razloga nam se ne vjeruje - ustvrdio je proslavljeni Francuz.

Kraljevski klub prvi susret četvrtfinala Lige prvaka igra u Madridu sutra (6. travnja, 21:00).

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.