AUSTRALIAN OPEN

Nepobjediv tandem: Mektić i Pavić u osmini finala

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Nepobjediv tandem: Mektić i Pavić u osmini finala
12.02.2021.
u 11:13
Za pobjedu Paviću i Mektiću je bilo dovoljno da suparnicima tri puta uzmu servis, dok njihov ni u jednom trenutku nije bio ugrožen
Pogledaj originalni članak

 Hrvatski par Nikola Mektić i Mate Pavić plasirali su se u petak u osminu finala prvog grand slam turnira sezone Australian opena nakon što su izbacili američku kombinaciju MacKenzieja McDonalda i Tommyja Paula sa 6:1, 6:4 poslije 54 minute igre.

Za pobjedu Paviću i Mektiću je bilo dovoljno da suparnicima tri puta uzmu servis, dok njihov ni u jednom trenutku nije bio ugrožen. 

U osmini finala će Mektić i Pavić igrati protiv pobjednika susreta između Britanaca Kena i Neala Skupski i australsko-brazilskog para John Millman- Thiago Monteiro.

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako se pripremala izložba Hrvatska svijetu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.