NESVAKIDAŠNJE

Neobičan gol: Dok su slavili pogodak, protivnička momčad je izjednačila

Foto: Printscreen Youtube
Neobičan gol: Dok su slavili pogodak, protivnička momčad je izjednačila
20.07.2014.
u 10:35
Spartak je poveo u 30. minuti nakon čega su igrači prešli su na svoju polovicu i okupili se oko klupe kako bi si međusobno čestitali i osvježili se.
Pogledaj originalni članak

Neobičan pogodak stiže iz slovačke lige sa susreta između Podbrezova i Spartak Myjave.

Spartak je poveo u 30. minuti nakon čega su igrači prešli su na svoju polovicu i okupili se oko klupe kako bi si međusobno čestitali i osvježili se. No, u tom je trenutku sudac dao znak da lopta može krenuti s centra pa je Pablo Rodio imao slobodan prolaz prema golu te je lobao vratara.

Ipak, strijelac prvoga gola Peter Sladek je u 90. minuti uspio zabiti još jedan pogodak pa je Spartak je na kraju došao do pobjede.

>> Pogledajte kako je James Rodriguez proslavio titulu najboljeg strijelca

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

FO
fora245
11:37 20.07.2014.

ovog ce suca uzeti fifa valjat ce on neđe

DA
dario2612
11:39 20.07.2014.

zato se gol slavi na protivničkoj polovici

LA
lanemoje
12:04 20.07.2014.

Neobičan, ali ispravan gol!