PREMIER LIGA

Nema sreće: Već drugi put odgođen dvoboj Evertona i Leicestera

Foto: Michael Regan/PRESS ASSOCIATION
Nema sreće: Već drugi put odgođen dvoboj Evertona i Leicestera
09.01.2022.
u 22:22
Njihov zahtjev je prihvaćen, a recimo kako se u pravilima navodi da klub mora odigrati utakmicu ako ima trinaest spremnih igrača i jednog vratara. Leicester očito nije mogao ispuniti takve uvjete
Pogledaj originalni članak

U utorak su utakmicu engleske Premier lige trebali odigrati nogometaši Evertona i Leicestera, ali taj je ogled već drugi put odgođen.

Ove dvije momčadi trebale su se sastati 19. prosinca 2021., ali se tada nije igralo zbog velikog broja pozitivnih testova na COVID-19 u igračkom kadru Leicestera. I ovaj put je razlog odgode bio Leicester koji je zatražio otkazivanje susreta jer nije mogao sastaviti momčad za utakmicu zbog pozitivnih slučajeva na koronavirus, ozlijeđenih igrača i onih koji nedostaju zbog afričkog Kupa nacija.

Njihov zahtjev je prihvaćen, a recimo kako se u pravilima navodi da klub mora odigrati utakmicu ako ima trinaest spremnih igrača i jednog vratara. Leicester očito nije mogao ispuniti takve uvjete.

Ovo je već 19. utakmica koja se ove sezone odgađa u engleskoj Premier ligi.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.