Serie A

Ne vjeruju da će sezona biti završena: Razmišljajmo sada o zdravlju

Foto: Reuters/Pixsell
Fiorentina - Inter
Foto: Reuters/Pixsell
Napoli - Torino
31.03.2020.
u 00:02
- Vidjet ćemo kada će se igrači moći vratiti treninzima, ali postoji ozbiljna mogućnost kako prvenstvo neće završiti - izjavio je Commisso u intervjuu za talijanski državni radio
Pogledaj originalni članak

Vlasnici talijanskih nogometnih prvoligaša Fiorentine i Torina, Rocco Commisso i Urbano Cairo, u ponedjeljak su u nevezanim intervjuima izjavili kako smatraju da se aktualna sezona u Serie A neće završiti.

- Razmišljajmo sada o zdravlju, o nogometu ćemo kasnije. Vidjet ćemo kada će se igrači moći vratiti treninzima, ali postoji ozbiljna mogućnost kako prvenstvo neće završiti - izjavio je Commisso u intervjuu za talijanski državni radio.

- Čak i kada bi se klubovi mogli vratiti treninzima u svibnju, a utakmicama krajem lipnja, sezona bi završila tek u kolovozu. Dajmo tada svima mjesec dana odmora, pa mjesec dana za pripreme i sljedeće prvenstvo bi počelo tek u studenome - kazao je Cairo u razgovoru za drugu radijsku postaju RAI-ja.

U Italiji je od koronavirusa do ponedjeljka umrlo 11,591 osoba, što je više od trećine umrlih u cijelom svijetu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.