VELIKO PRIZNANJE

Bojan Bogdanović uvršten u najbolju momčad NBA lige!

Foto: Reuters/PIXSELL
Bojan Bogdanović uvršten u najbolju momčad NBA lige!
18.05.2015.
u 21:53
Riječ je o drugoj momčadi najboljih rookieja, a za ulazak u nju je Bogdanović dobio 107 bodova i po tome je sedmi rookie lige.
Pogledaj originalni članak

Bojan Bogdanović je imao sjajnu sezonu u Brooklyn Netsima pa su pohvale stizale sa svih strana, ali priznanje koje mu je dala NBA liga ipak je iznad svega. Uvršten je u drugu najbolju rookie momčad lige!

Uz njega su u drugoj momčadi član Boston Celticsa Marcus Smart ((142 boda), član Minnesota Timberwolvesa Zach LaVine (135 bodova), član Denver Nuggetsa Jusuf Nurkić (97 bodova) i član New York Knicksa Langston Galloway (72 boda). Naš reprezentativac imao je 107 bodova i sedam glasova bilo mu je dodijeljeno za uvrštavanje u prvu momčad.

Što se prve momčadi tiče, tamo je rookie godine Andrew Wiggins iz Minnesota Timberwolvesa, koji je dobio 130 glasova sportskih novinara. A slijede član Chicago Bullsa Nikola Mirotić (256 bodova), član Philadelphia 76ers Nerlens Noel (252 bodova), član Orlando Magica Elfrid Payton (250 bodova) i član LA Lakersa Jordan Clarkson (200 bodova).

Nakon odmora slijedi Eurobasket, a potom i nova sezona za Bogdanovića, u kojoj bi trebao potpuno eksplodirati i pomoći Brooklyn Netsima da izbore bolju poziciju od osme na Istoku i ne ispadnu u prvom krugu doigravanja. Ove sezone Atlanta Hawksi su bili bolji 4-2 u pobjedama.

>> Bojan oduševio NBA: On je najbolji rookie!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
MagnusJohnson
22:04 18.05.2015.

Naslov: "Bojan Bogdanović uvršten u najbolju momčad NBA lige!" Tekst: "Riječ je o drugoj momčadi najboljih rookieja, a za ulazak u nju je Bogdanović dobio 107 bodova i po tome je sedmi rookie lige." Deželiću, kakva si ti pijavica....strahota jedna....