OZLJEDA ILI ODMOR?

Navijači Reala sasuli paljbu na Luku i traže da se odrekne reprezentacije, a iz kluba otkrili što se zaista događa

Foto: Shutterstock
Navijači Reala sasuli paljbu na Luku i traže da se odrekne reprezentacije, a iz kluba otkrili što se zaista događa
27.10.2021.
u 22:55
Real Madrid i Osasuna su kasno večeras otpočeli prvenstvenu utakmicu u Madridu a klub je neposredno prije susreta priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji čas ispao iz momčadi, iz čega se moglo iščitati kako je riječ o ozljedi
Pogledaj originalni članak

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nije ozlijeđen nego ga je trener Carlo Ancelotti u posljednji trenutak izostavio s popisa za utakmicu s Osasunom kako bi ga odmorio, rekao je srijedu navečer dužnosnik Real Madrida za Hinu.

Real Madrid i Osasuna su kasno večeras otpočeli prvenstvenu utakmicu u Madridu a klub je neposredno prije susreta priopćio kako je 36-godišnji vezni igrač u posljednji čas ispao iz momčadi, iz čega se moglo iščitati kako je riječ o ozljedi.

 

"Modrić neće igrati noćas u utakmici između Real Madrida i Osasune na Santiago Bernabéu. Hrvat je bio među onima koje je trener Ancelotti pozvao na utakmicu no u posljednji trenutak je otpao", priopćio je "Kraljevski klub" na svojoj internetskoj stranici.

Dužnosnik Real Madrida je zatim rekao Hini: "Trener mu je odlučio dati odmor. Ne postoji ozljeda".

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Glasgow: Luka Modrić sjajnim udarcem za vodstvo 2:1 protiv Škotske

Modrić je prije tri dana odigrao 90 minuta u Realovoj pobjedi od 2-1 na gostovanju kod Barcelone.

Hrvatska igra 11. studenog protiv Malte te 14. studenog protiv Rusije posljednje dvije odlučujuće utakmice u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Na društvenim mrežama se odmah razvila rasprava kako se Modrić ozlijedio zbog toga što je istrošen od reprezentacije.

"Sigurno će biti dobro kada bude pozvan za reprezentaciju. Mora se oprostiti ako želi novi ugovor kao što je napravio Kroos s Njemačkom", napisao je jedan korisnik društvenih mreža, a drugi dodao:

"Poštujem i jako volim Modrića, ali ako se ne oprosti od reprezentacije, nemoguće je da nastavi igrati u Real Madridu u tim godinama".

Jedan je dodao:

"Ovo mu je sigurno zadnja godina". 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar xnomenx
xnomenx
23:18 27.10.2021.

sto kurir i blic kazu na to ??? ups,pa to ste vi.

PR
Prekosutra
23:19 27.10.2021.

Troje navijaca pismeno negoduju, a jos trideset tisuca navijaca misli isto. Trideset milijuna navijaca Reala razumije trenerovu odluku. Modricu treba odmor. Na rezervnoj klupi sjede igraci vrijedni najmanje milijardu kn. U cemu je problem?

PP
plavac plavi
23:27 27.10.2021.

HINA, udb,aško srpska novinska agencija, najmanje hrvatska, više nego realovi navijači priželjkuje da Luka više ne igra za Hrvatsku!!