Novo priznanje

Navijači odlučili: Modrić je treći igrač Primere, ispred Messija, Neymara...

Foto: NPH/Pixsell
Navijači odlučili: Modrić je treći igrač Primere, ispred Messija, Neymara...
15.01.2014.
u 09:09
U komentarima ispod spomenute ankete često se spominjao i Ivan Rakitić, navijači smatraju da je i drugi hrvatski reprezentativac morao biti u konkurenciji
Pogledaj originalni članak

Luki Modriću iz dana u dan stižu novi komplimenti, a ovoga puta za to su zaslužni navijači u Španjolskoj.

Naime, španjolski As proveo je anketu o tome koji su igrači bili najbolji u prvoj polovici prvenstva, tko je obilježio polusezonu. U konkurenciji su bila devetorica nogometaša: Ronaldo, Diego Costa, Messi, Neymar, Arda, Modrić, Courtois, Xabi Alonso i Fabregas, a hrvatski reprezentativac u tom je izboru zauzeo visoko treće mjesto.

Luka je do trenutka pisanja ovog članka dobio 3544 glasa, odnosno 8,66 posto, što je više nego što su dobili Messi, Neymar, Fabregas...

Inače, najviše glasova dobio je Diego Costa (15.442), a odmah do njega bio je Cristiano Ronaldo (13.633).

Dodajmo da se u komentarima ispod spomenute ankete često spominjao i Ivan Rakitić, navijači smatraju da je i drugi hrvatski reprezentativac morao biti u konkurenciji.

>>Luka je pun samopouzdanja, odrađuje fantastičan posao i zato neće igrati protiv Osasune

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

NE
neki
10:05 15.01.2014.

Nevjerojatan je taj Luka Modrić. S kakvim je to, recimo to tako, slabijim fizičkim predispozicijama uspio u jednom sportu poput današnjeg nogometa. Može stvarno biti uzor djeci, jer mu je i ponašanje kako na terenu, tako i izvan terena uzorno.

Avatar Jalnuški
Jalnuški
09:20 15.01.2014.

Zašto nikada ne date poveznicu na članak na koji se pozivate?

SH
shilton
10:36 15.01.2014.

modric je samo svojim radom i znanjem dokazao da je pravi sportas i veliki majstor a do nedugo veliki strucnjaci iz lijepe nase nisu vjerovali u njegov uspjeh. ti veliki treneri samo se koprcaju u HNL gdje tu i tamo dobiju koju pinku . u sarajevu su kupili diplome trenera i tu glume velike strucnjake .