VELIKO PRIZNANJE

Navijači Monaca izabrali Danijela Subašića za najboljeg igrača

Foto: Bernd Thissen/DPA/Pixsell
Navijači Monaca izabrali Danijela Subašića za najboljeg igrača
29.10.2015.
u 10:30
U izboru je skupio 34 posto glasova, a drugi do njega našao se Nabil Dirar s 27 posto. Još su na listi i Stephan El Shaarawy (22 posto), Jeremy Toulalan (9 posto) i Joao Moutinho (8 posto).
Pogledaj originalni članak

Danijel Subašić uistinu uživa u Monacu, a to se odražava i na njegovu formu koja je konstantna i odlična. Zato je i dobio veliko priznanje navijača - nagradu za najboljeg nogometaša u listopadu.

Iako Monaco nema mnogo navijača i stadion je iz utakmice u utakmicu više prazan nego pun, priznanje onih koji vole klub i prate ga u dobru i zlu uvijek je poticajno.

U izboru je skupio 34 posto glasova, a drugi do njega našao se Nabil Dirar s 27 posto. Još su na listi i Stephan El Shaarawy (22 posto), Jeremy Toulalan (9 posto) i Joao Moutinho (8 posto).

Uz sve ovo, Subašića je L'Equipe postavio u najboljih 11 listopada jer se iz utakmice u utakmicu dokazuje, a to se vidi i po obrambenom učinku od 73,3 posto.

>> Danijel Subašić kandidat za najboljeg vratara Francuske

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
17:38 29.10.2015.

Ako je on njihov najbolji igrač onda Monaco stvarno treba poboljšati obranu.

DR
drose12
11:43 29.10.2015.

Lijep pozdrav uz zaista iskrenu ispriku na smetnji ali namjere su mi pozitivne pa se nadam da neće zamjeriti oni koje ovo ne bude zanimalo.Nudim mogućnost zarade od 10-tak tisuća kuna mjesečno na dugoročnoj bazi i to je razlog mog reklamiranja.Riječ je o kladionici točnije o kladjenju na jedan sport čiji sam veliki ljubitelj i poznavatelj a to je NBA košarka uz dodatak tenisa.NBA je specifična u odnosu na sve druge lige jer sve ekipe igraju u prosjeku svaka dva dana,često i dan za danom te se uz kvalitetno praćenje i poznavanje košarke mogu zaraditi zaista jako lijepi novci.Znanja imam jako puno,želje i volje za gledanjem utakmica i njihovim analiziranjem još više a tu si i razni napredni programi koje koristim za analizu kao i league pass preko kojeg mogu gledati sve utakmica u prijenosima,snimkama te mogućnosti da gledam po 4 u isto vrijeme.Na ovaj projekt i analizu parova trošit ću i po 12 sati dnevno te ulazim zaista maksimalno ozbiljno sa željom da do ljeta i kraja lige ostvarimo veliki profit.Ono što želim naglasiti je da uvjeta za igru nema,dakle možete se uključiti i primati moje parove bez uplaćivanja bilo kakvog novca unaprijed a koji su mi ciljevi i zašto ovo radim objasnit ću Vam ako se javite na mail tenisnbasuradnja@gmail.com.Pomoću kladjenja sam ispunio neke snove kao što su odlazak na utakmice NBA lige pa ako imate slične snove i želje javite se na mail da ih krenemo ispunjavati odmah od danas.lp