SUKOB U TURSKOJ

Navijač Crvene zvezde nasmrt izboden u Istanbulu

Foto: Filip Brala/PIXSELL
Navijač Crvene zvezde nasmrt izboden u Istanbulu
21.11.2014.
u 23:35
Do sukoba je došlo kada su turski huligani napali skupinu od 400-njak srbijanskih navijača koji nisu uspjeli doći do ulaznica za utakmicu. Navijač Zvezde je pri napadu izboden nožem.
Pogledaj originalni članak

Navijač Crvene zvezda nasmrt je izboden nožem je na utakmici košarkaške Eurolige s Galatasarayem u Istanbulu. Mladić je imao 25 godina.

Do sukoba je došlo kada su turski huligani napali skupinu od 400-njak srbijanskih navijača koji nisu uspjeli doći do ulaznica za utakmicu. Navijač Zvezde je pri napadu izboden nožem. Prebačen je u bolnicu gdje su se liječnici borili za njegov život, ali je preminuo od obilnoga krvarenja.

Veleposlanik Srbije u Istanbulu Zoran Marković rekao je da su tursku policiju upozoravali da je riječ o utakmici visokog rizika, ali njihova molba nije prihvaćena.

- Ovo je jedan čin neprijateljstva, da u vrijeme kada se Srbiji zabada nož sa svih strana, u Turskoj bude zabijen nož u srce navijača iz Srbije. Događaj je tragičan, potresen sam - rekao je Marković za RTS.

>> Cedevita unatoč dobroj igri u Malagi doživjela peti euroligaški poraz

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 35

OL
Oly
02:04 22.11.2014.

Bitno da je problem u nama i bakljama na terenu. Vani se ubijaju i to je to. Gdje su sada Fiba, Uleb, Euroliga i sve ostale organizacije..

SL
slovenc007
10:32 22.11.2014.

Strašno. Saučešče porodici!

IV
ivanjoksimovic
13:08 22.11.2014.

Kada su navijaci Partizana navodno ubili francuskog navijaca u Beogradu, optuzeni su osudjeni na ukupno 250 godina zatvora (vise nego svi ratni zlocinci zajedno, sve 3 strane 90ih). Zivo me zanima da li ce, i na koliko, Turci biti osudjeni.