JEDRENJE

Naslovi Tini Mihelić, Kljakoviću-Gašpiću, Stipanoviću...

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Naslovi Tini Mihelić, Kljakoviću-Gašpiću, Stipanoviću...
31.10.2011.
u 12:38
Zbog bonace se nije jedrilo posljednjeg dana na Otvorenom prvenstvu Hrvatske za olimpijske klase pa su konačnim rezultatima u nedjelju proglašeni oni od subote.
Pogledaj originalni članak

U klasi Finn prvak Hrvatske je Ivan Kljaković-Gašpić (Labud Split), Tina Mihelić (Labud Split) osvojila je državno prvenstvo u Laser Radialu, Tončiju Stipanoviću (Mornar Split) pripao je naslov najboljeg u Laseru, dok su Mate Arapov i Ante Šitić (Mornar Split) osvojili zlato u Zvijezdi.

U klasama RS:X i 470 nije bilo dovoljno hrvatskih natjecatelja da se podijele medalje. Najbolja hrvatska posada u 470 su bili Lovro Ivanov i Marko Carić (Uskok Zadar), dok je na dasci prvo mjesto zauzeo Luka Mratović (Mornar Split). U juniorskoj konkurenciji medalje su se dijelile u Laseru i Laser Radialu. Zlatni junior u Laseru je Filip Jurišić (Mornar Split), a u Laser Radialu Antonela Kačan (Uskok Zadar).

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.