Reakcija

Naš Hajduk: Neka sada država reagira na prijetnje optuženog za kriminal

Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
Udruga Naš Hajduk
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Zdravko mamić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Zdravko Mamić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Zdravko Mamić
23.06.2017.
u 16:20
Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama - piše u priopćenju Hajduka
Pogledaj originalni članak

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić je tijekom konferencije za medije optužio udrugu Naš Hajduk da se bavi reketom te ih nazvao Cosa Nostrom.

Udruga Naš Hajduk idala je priopćenje:

"Pozivamo pravnu državu i represivni aparat da na prijetnje upućene od strane optuženika za teški gospodarski kriminal i osobe sklone nasilju reagiraju jednako revno i na jednak način kao u nedavnim situacijama.

Naš Hajduk predstavlja vrijednosti koje su dijametralno suprotne svemu onome što simbolizira navedena osoba i njegova klika i potpuno je jasno zašto se osjeća ugrožen idejama poput demokracije, transparentnosti, zakonitosti i časti. Zaštitu od izrečenih prijetnji, kleveta, uvreda, objeda i najnižih prozivki potražit ćemo na sudu. 

Pozivamo naše članove da na ove prijetnje odgovore na najbolji način - pojačanim oprezom te još jačom aktivnosti na planu demokratizacije i vraćanja hrvatskog nogometa onima kojima i pripada – hrvatskom narodu.

Učlanjujte se više nego ikada, kupujte pretplate više nego ikada i sudjelujte u projektu pod sloganom 'ZA SVA VRIMENA' više nego ikada!  Ovaj napad samo je još jedan dokaz da smo na pravom putu. Zaustavljanja nema."

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

PO
pozornik66
16:40 23.06.2017.

Pa ako ste protiv nasilja i kriminala možda ste tribali održat presicu poslin onog vulgarnog napada na Janicu ili fizičkog napada na Mamića, reć i uvjerit članove da ne podržavate nasilje i kriminal. A da ne kažem ništa o svastici i drugim srbarima šta se poveziju sa vama

DU
Deleted user
16:45 23.06.2017.

koje budale pa presica sad a nisu se ni culi kad je Janica napadnuta i kad je Mamic udaren....pa iz aviona se vidi ko ste i sto ste...glavu bi dao svoju da ste dio ekipe koje je svastiku nacrtala....mislim da se vrijeme blizi da se to otkrije....a onda ceted jedan po jedan biti...j...ni u g....

GA
gafe
16:41 23.06.2017.

Jel to "Nas Hajduk" kao neka moralna vertikala?? HaHaHaHoHoHoHiHiHiHeHeHe Vec dugo nisam se tako nasmijao