BEZ HRVATA

Napoli i Genoa remizirali, golčina Fernandeza spasila Fiorentinu

Foto: Reuters (Ilustracija)
Napoli i Genoa remizirali, golčina Fernandeza spasila Fiorentinu
24.02.2014.
u 23:54
Napoli je poveo pogotkom Higuaina u 18. minuti, no remi gostima donio je Calaio šest minuta prije kraja
Pogledaj originalni članak

Napoli je u posljednjoj utakmici 25. kola talijanskog prvenstvo odigrao 1:1 protiv Genoe, dok je susret Parme i Fiorentine prije toga završio 2:2.

Napoli je poveo pogotkom Higuaina u 18. minuti, no remi gostima donio je Calaio šest minuta prije kraja. Kod domaćina je Josip Radošević bio na klupi, dok kod Genoe Šime Vrsaljko nije konkurirao za utakmicu.

Parma je u susretu s Fiorentinom dva puta vodila golovima Cassana (39.) i Amaurija (51., 11m), ali su se gosti oba puta uspjeli vratiti. Posebno je lijep bio gol Fernandeza u 85. minuti za konačnih 2:2. Marijan Ćorić je bio na klupi, a Ante Rebić nije bio u zapisniku Fiorentine.

Hull bez Jelavića u četvrtfinale FA kupa

Hull City je u ponovljenoj utakmici s 2:1 svladao Brighton & Hove Albion i prošao u četvrtfinale FA kupa. Golove za Hull su postigli Davies i Koren, dok hrvatski napadač Nikica Jelavić nema pravo nastupa u ovom natjecanju.

>> Kovačiću pola sata u remiju Intera, Milan slavio kod Sampdorije

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.