DOKAZAO SE

Napokon će naplatiti sjajne igre: Vatreni želja velikana, cijena – deset milijuna!

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vatreni
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Domagoj Vida
Foto: Facebook/Privatan album
Domagoj Vida u azilu
Foto: Facebook/Privatan album
Domagoj Vida u azilu
Foto: Facebook/Privatan album
Domagoj Vida u azilu
25.11.2019.
u 08:28
Vida bi tako nakon sezone 2010./2011. opet mogao zaigrati u ligama petice. Tada je upisao jedan nastup u Bundesligi za Bayer iz Leverkusena koji ga je kupio od Osijeka pa prodao iduće sezone u zagrebački Dinamo
Pogledaj originalni članak

Domagoj Vida mogao bi konačno naplatiti sjajne igre koje pruža posljednje dvije godine – što u reprezentaciji, što u turskom Bešiktašu. 

Iako je zainteresiranih nakon onih sjajnih predstava u Rusiji prošle godine na Svjetskom prvenstvu bilo u izobilju, Domagoj je ostao u turskom velikanu, gdje je već izgradio zvjezdani status. 

Ipak, poznati turski portal Takvim tvrdi kako za Vidu dolazi golemi interes iz engleskog Premiershipa. Ne spominje se sama elita engleskog nogometa poput Liverpoola, Manchester Cityja, Uniteda, ali klubovi iz sredine tablice također sjajno plaćaju. Portal dodaje kako su zainteresirani Brighton, West Ham, Norwich, a kako bi Vida mogao završiti i u Newcastleu koji je spreman odmah ponuditi – deset milijuna eura!

Vida bi tako nakon sezone 2010./2011. opet mogao zaigrati u ligama petice. 

Tada je upisao jedan nastup u Bundesligi za Bayer iz Leverkusena koji ga je kupio od Osijeka da bi ga prodali iduće sezone u zagrebački Dinamo. 

>>> Pogledajte izjave vatrenih nakon plasmana na Euro


 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

RE
rene
10:26 25.11.2019.

Syssko izgleda da ipak treneri top klubova znaju o nogometu više od tebe ... svaka čast na tvojem mišljenju, ali ako si gledao Liverpool - Man City možda shvatiš zašto

Avatar Syssko
Syssko
09:58 25.11.2019.

Nikad mi neće biti jasno da je Lovren ispred Vide u očima TOP klubova, Vida je zvijer koja u zraku odnosi 98% lopti, radijus kretanja i borbenost su mu zaprepaščujući, tehnika i dodavanje također, žustrina,snaga, fantastičan i konstantan godinama.

EU
eugenkak
11:11 25.11.2019.

ustvari ja obozavam Vidu ali ne vjerujem da je on u ovim godinama stvarno nekaj velikog