Stipe izgubio pojas

Cormier nokautirao Miočića u prvoj rundi

Foto: Screenshot
Cormier
Foto: Screenshot
Miočić
Foto: Fightsite.hr
Stipe Miočić i Daniel Cormier
08.07.2018.
u 06:09
Ispisao je Cormier povijest jer je istovremeno prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji
Pogledaj originalni članak

Daniel Cormier postao je novi prvak teške kategorije UFC-a nakon što je u Las Vegasu nokautirao Stipu Miočića. Nije dugo trajao meč je je Cormier već u prvoj rundi došao do pobjede.

Stipe je dobro otvorio borbu i nekoliko puta opasno ugrozio Cormiera. No, kako je runda odmicala, Cormier je izgledao sve bolje i borci su se upustili u žestoku tučnjavu. Naš Stipe tu nije dobro prošao, iako valjda istaknutu da ga je protivnik minutu prije kraja runde prsto ubo u oko, zbog čega je sudac nakratko zaustavio borbu.

Nakon što su nastavili, Stipe je primio snažan udarac u bradu i pao, a onda ga je Cormier dokrajčio na podu.

Daniel Cormier tako je iznenadio MMA svijet jer su mnogi vidjeli Miočića kao favorita, iako se znalo da je DC jako opasan, ali američki borac sjajno je odradio borbu i uzeo pojas.

Ispisao je tako povijest jer je istovremeno prvak u poluteškoj i teškoj kategoriji, a pobjeda će mu biti slađa jer je došla na pomalo neočekivani način. Naime, svi su kao glavnu prednost Cormiera vidjeli hrvanje i vjerovali su da bi do pobjede mogao doći na taj način, ali on je u pravoj tučnjavi u stojci uspio poraziti Miočića.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 61

JM
ja-ma
06:33 08.07.2018.

A,nekad se mora i izgubiti...

KA
kacavenda
06:39 08.07.2018.

Ima vremena za revanš✌️

PL
@ploto@
07:34 08.07.2018.

Stipe se taktički loše borio.Cormier mu je najavio da će ga nokautirati jer je uočio slabost u gardu koju stalno ponavlja.Upravo se to i dogodilo.