JOŠ IZNENAĐENJA

Prvo je delegiran debitant, a sad Dinamu i Rijeci u derbiju 26. kola HNL-a sude - Ciprani

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Prvo je delegiran debitant, a sad Dinamu i Rijeci u derbiju 26. kola HNL-a sude - Ciprani
14.03.2023.
u 15:29
Derbi kola Dinamo – Rijeka u nedjelju u 17.30 u Maksimiru vodit će stranci i to Ciprani na čelu sa 27-godišnjim Menelaosom Antoniouom. U VAR-sobi bit će također ciparski Grci Kostas Rovertas i Evagoru Evagoras, a četrvti sudac bit će Čakovčanin Patrik Kolarić
Pogledaj originalni članak

Nakon neočekivanog delegiranja debitanta Matea Ercega za zaostalu utakmicu 12. kola između Istre 1961 i Dinama u srijedu u Puli, stiglo je i iznenađenje i za redovno, 26. kolo, koje se igra od petka do nedjelje, 17. do 19. ožujka

Derbi kola Dinamo – Rijeka u nedjelju u 17.30 u Maksimiru vodit će stranci i to Ciprani na čelu sa 27-godišnjim Menelaosom Antoniouom. U VAR-sobi bit će također ciparski Grci Kostas Rovertas i Evagoru Evagoras, a četrvti sudac bit će Čakovčanin Patrik Kolarić. Antoniou je dosad u HNL-u vodio utakmicu Hajduk – Osijek (3:1) prošlog studenog.

U petak će kolo otvoriti Varaždin i Gorica, Jakov Titlić (Hrvace) bit će glavni, a spomenuti Patrik Kolarić VAR.

U subotu, sudar Osijeka i Šibenika u Gradskom vrtu vodit će Zagrepčani, glavni je Ante Čulina, VAR Fran Jović, dok je četvrta sutkinja Ivana Martinčić (Koprivnica). Taj će dvoboj osobno kontolirati šef hrvatskih sudaca Bruno Marić.

U subotu predvečer na Poljudu nadmetanje Hajduka i Slaven Belupa sudit će Dario Bel, VAR je Mario Zebec, kontrolor Igor Pristovnik.

A dvoboj u nedjelju od 15 sati u Puli, utakmicu Istra 1961 – Lokomotiva vodit će Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), a VAR će biti Duje Strukan (Split)


 
 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.