Predborba Hrgoviću

Najpoznatija hrvatska boksačica borit će se sa Srpkinjom Evom Bajić

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Najpoznatija hrvatska boksačica borit će se sa Srpkinjom Evom Bajić
21.11.2018.
u 18:58
Dvadesetdevetogodišnja Ivana će se sučeliti sa 34-godišnjom Srpkinjom Evom Bajić (14-0, 9 KO), boksačicom koja joj je nanijela prvi poraz u profesionalnom ringu, ali pod djevojačkim prezimenom Halaši.
Pogledaj originalni članak

Najpoznatija hrvatska boksačica Ivana Habazin (19-3, 7 KO) ponovo će izaći pred zagrebačku publiku. Prvakinja organizacije IBO u srednjoj kategoriji nastupit će u glavnoj predborbi priredbe na kojoj će, opet, glavna zvijezda biti Filip Hrgović (8. prosinca u Draženovu domu).

Habazin će tako biti svojevrsni nadomjestak za nenastupanje neporaženog splitskog teškaša Petra Milasa (13-0) koji se ozlijedio na treningu pa je otpao njegov nastup protiv Ukrajinca Radčenka.

Dvadesetdevetogodišnja Ivana će se pak sučeliti sa 34-godišnjom Srpkinjom Evom Bajić (14-0, 9 KO), boksačicom koja joj je nanijela prvi poraz u profesionalnom ringu, ali pod djevojačkim prezimenom Halaši.

- Ubzuđena sam zbog nove borbe u Zagrebu. Bilo je sjajno boksati pred domaćom publikom prošli put, osobito jer je to bio prvi događaj takve važnosti. Još sam uzbuđenija zbog nove borbe s Evom koja mi je nanijela prvi poraz pa je moja motivacija tim veća. Tu borbu sam izgu bila jer se nisam adekvatno pripremila i sama sam sebe pobijedila. Vjerojatno se ona smatra favoritkinjom, no ja ću biti spremna ovaj put pobijediti. Štoviše, imam sjajan tim i trenera Jamea Ali Bashira i vjerujem da ovu borbu mogu završiti – najavila kazala je Habazin.

>> Pogledajte Thompsonov nastup uoči Hrgovićeve borbe

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:09 22.11.2018.

srpikinja !!!! haahaaahaaaa !!! Jadni ti srpi gdje su oni od Hrvata u bilo kome smislu.....!!!!!!!!