Počinje malonogometna KC liga

Nagradni fond ne postoji, igra se isključivo za prestiž!

Foto: Zoran Grizelj
Nagradni fond ne postoji, igra se isključivo za prestiž!
05.02.2010.
u 15:02
Posebnost je lige što pravo igranja imaju igrači koji posljednjih šest mjeseci nisu odigrali niti jednu službenu utakmicu u bilo kojoj nogometnoj ligi županijskog ili Hrvatskoga nogometnog saveza.
Pogledaj originalni članak

Koprivničkim rekreativcima ostvario se dugogodišnji san. U organizaciji KURS-a (Koprivnička udruga za rekreativni sport), a pod pokroviteljstvom Grada, danas započinje KC liga, malonogometno natjecanje za amatere i veterane. Posebnost je lige  što pravo igranja imaju igrači koji u posljednjih šest mjeseci nisu odigrali niti jednu službenu utakmicu u bilo kojoj nogometnoj ligi županijskog ili Hrvatskoga nogometnog saveza.

U muškom dijelu nastupa 12 momčadi (odvjetnici, novinari, policajci, zaposlenici gradske uprave, zaposlenici Podravke, djelatnici Opće bolnice, Udruga za mali nogomet...), a prvi će se put u Koprivnici održati natjecanje i u ženskoj konkurenciji gdje će nastupiti pet ekipa (učenice Srednje škole i gimnazije Fran Galović, novinarke, djelatnice gradske uprave i ekipa sastavljena od igračica raznih profesija).

Nagradni fond ne postoji, igra se isključivo za prestiž. Ipak, organizatori su pobjednicima prve KC lige osigurali simbolične nagrade. Kod muškaraca naslov donosi unikatni pehar i medalje za trajnu uspomenu, dok će žene za naslov u svojoj ligi, osim pehara, dobiti i besplatno šišanje te frizuru.

- Naglasak je na druženju i haklu, a rezultat je u drugom planu. Pozivamo sve zaljubljenike u mali nogomet, ali i one koji to nisu, da dođu navijati za svoje prijatelje i susjede, jer dobre zabave neće manjkati - izjavio je predsjednik KURS-a Tomislav Zalar, koji kao još jednu posebnost lige izdvaja projekciju postignutih pogodaka na platnu u dvorani, ali i zabave koje će se održavati u koprivničkom pubu Rooster  nakon odigranih utakmica.

Bez pomoći mnogih dobrih ljudi do KC lige zasigurno ne bi ni došlo. Priznaje to i predsjednik KURS-a.

- Moram zahvaliti gradskoj upravi i Jasmini Stričević, predsjednici Zajednice športskih udruga grada Koprivnice, ali i svim ljudima koji su od početka bili podrška projektu - istaknuo je Zalar.

Utakmice se igraju svake subote od 18 do 22.30 sati u dvorani Srednje škole, ulaz je besplatan, a organizatori najavljuju i iznenađenja za najmlađe.

Raspored 1. kola KC lige:

18.00 - 18.35 Cerine - Caffe bar „Toxic“ Red Roosters

18.40 - 19.15 Active Comerc - Forma Legalis

19.20 - 19.45 Srednja škola - Gimnazija „Fran Galović“ (žene)

19.45 gradonačelnik Koprivnice Zvonimir Mršić službeno će otvoriti KC ligu

19.50 - 20.25 Inducta - Grad Koprivnica

20.30 - 21.05 Policijska uprava - Sedma sila

21.10 - 21.45 Hangar 18 - Udruga za mali nogomet Koprivnica

21.50 - 22.25 Jadransko osiguranje - Autolimarija Haraminčić i sinovi

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

NA
navijac
15:52 05.02.2010.

janez ti si budala

Avatar Glina74
Glina74
17:19 05.02.2010.

A gdje je menađerska i direktorska ekipa iz PODRAVKE ,jelo nastupa pod omenom NK ,,REMETINAC menađer\"

OB
-obrisani-
15:18 05.02.2010.

kako navode svijetske agencije Hrvatska reprezentacija če na World Cupu 2010 igrati u najsavremenijem nogometnom sistemu današnjice 3, 5, 2...Obrazloženje: 3 igrača če sedjeti u birtiji u Johannesburgu i Pretoriji, petorica če sa slovenskom i srbskom zastavom trčati po tribinama stadiona da navijaju za uspješniju balkansku braču a preostala dvojica nogometaša zbog pijanstva i lopovluka nisu dobili vize i ostaju doma u Croatiji i gledaju Svijetsko Prvenstvo u nogometu po TV ekranima...Taj sistem Bilić tek isprobava i jasno da je baza Funtana uz gemišt i narodnjake...