Alexandru Matel

Nagovaram ga da dođe, ali Budescu dvoji između Dinama i Saudijske Arabije

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Nagovaram ga da dođe, ali Budescu dvoji između Dinama i Saudijske Arabije
26.12.2015.
u 18:37
"Puno razgovaramo ovih dana, osobno sam mu predložio da se odluči na dolazak u Hrvatsku. Mislim kako bi to za njega bio sjajan potez"
Pogledaj originalni članak

Alexandru Matel ovih se dana nalazi u Rumunjskoj gdje u društvu obitelji provodi Božićne blagdane. No, branič Dinama neočekivano je stigao u centar pažnje, postao glavna meta tamošnjih sportskih medija, piše Goal.com.Naime, rumunjske novinare zanimalo je što Matel zna o interesu Dinama za veznjaka Astre Constantina Budescua. A Matel je tu bio prilično jasan:

"Puno razgovaramo ovih dana, osobno sam mu predložio da se odluči na dolazak u Hrvatsku. Mislim kako bi to za njega bio sjajan potez" rekao je Alexandru Matel, pa nastavio:

"Znam da su se još na ljeto vodili pregovori oko Dinama i Astre, a oni su posljednjih dana obnovljeni. Volio bih da Budescu dođe u Dinamo, ovdje bi mogao puno napredovati. A i meni bi bilo puno lakše igrati uz sunarodnjaka, pogotovo tako velikog prijatelja. On sad mora pametno odabradi, između igranja na visokoj razini u Dinamu ili veće zarade u Saudijskoj Arabiji."

A što je Alexandru Matel rekao o Budescuu te što je Rumunjima rekao o Dinamu, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Portugalci su na odlasku, Dinamo će opet nositi njegovi klinci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
Marsijanac.
21:07 26.12.2015.

Ako dvoji on nije za Dinamo.

HH
helgin@hogar
19:17 26.12.2015.

konj je ako dvoji...

DH
dalibor.hren
13:24 27.12.2015.

Prije tri dana ste pisali da je Matel nepoželjan...