ŽENA NOGOMETAŠA

'Na Instagramu me tražio da kupi moje nošene gaćice. Znam da zvuči odvratno, ali...'

Foto: Instagram
Ina Aogo
Foto: Instagram
Ina Aogo
Foto: Instagram
Ina Aogo
Foto: Instagram
Ina Aogo
Foto: Instagram
Ina Aogo
Foto: Instagram
Mirjana Zuber
Foto: Instagram
Mirjana Zuber
Foto: Instagram
Mirjana Zuber
14.06.2019.
u 12:11
Mirjana Zuber i Ina Aogo pokrenule su podcast “Spielerfrauen On Air” (u slobodnom prijevodu “WAGsice uživo”) koji je u kratkom vremenu stekao veliki broj obožavatelja. To i ne čudi s obzirom na to da dvije WAGsice govore bez dlake na jeziku
Pogledaj originalni članak

Iako Steven Zuber i Dennis Aogo nisu pomogli Stuttgartu da ostane u Bundesligi, to neće naškoditi zvjezdanom statusu koji uživaju njihove supruge.

I dok je Stuttgart proživljavao teške i neizvjesne dane, a na koncu se morao pomiriti s ispadanjem u drugu ligu nakon poraza u doigravanju od Union Berlina, supruge nogometaša su se dobro zabavljale.

Mirjana Zuber i Ina Aogo pokrenule su podcast “Spielerfrauen On Air” (u slobodnom prijevodu “WAGsice uživo”) koji je u kratkom vremenu stekao veliki broj obožavatelja.

To i ne čudi s obzirom na to da dvije WAGsice govore bez dlake na jeziku, a u posljednjoj epizodi domislile su se ideji kojom su “kupile” dodatnu popularnost, pogotovo u medijima. Odlučile su, naime, prodavati svoje donje rublje, i to nošeno, a prihod proslijediti u dobrotvorne svrhe.

– Na Instagramu mi se javio TangaSammler (kolekcionar tangi) i predložio mi da kupi moje nošene gaćice. Znam da zvuči ljigavo i odvratno, ali zašto da ne učinim to ako je iz dobrog razloga, ako taj novac potom proslijedim u dobrotvorne svrhe – kazala je Mirjana Zuber, inače finalistica izbora za Miss Švicarske 2014. koja je inače i sklona poslovnim pothvatima te je pokrenula Elle Myra, online trgovinu koja je platforma za mlade dizajnere.

Njezinu ideju odmah je prihvatila i Ina.  – Koliko ćemo novca tražiti? S obzirom na to da smo poznate, vjerojatno bismo trebale tražiti i veći iznos – dodala je.

Upitno je, međutim, kako će njihovu ideju o prodaji nošenog donjeg rublja prihvatiti njihovi supruzi, kao uostalom i kakva će biti budućnost podcasta Mirjane i Ine.

Naime, Stevenu Zuberu je s koncem sezone istekla posudba i vratit će se u Hoffenheim, dok će Dennis Aogo ostati u Stuttgartu s kojim se već jednom vraćao iz druge u prvu ligu.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:47 14.06.2019.

ma ovo davor ivanković testira reakciju javnosti jer on nosi iznošeno rublje nikice valentića,šeksa,kopala,plenkovića,vrdoljaka......

DU
Deleted user
13:58 14.06.2019.

I te bezmozgovne igracke na dvije noge se buju se tuzile da su "bile silovane" i tjerane da prodaju gace, kad postanu stare babetine...

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
14:54 14.06.2019.

A Jacques kupio od gdje Anke Darkness. Bile bi mu taman