UOČI LUDOGORECA

Na Bregani uhićena dvojica s više od 150 baklji i 50 dimnih bombi

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Na Bregani uhićena dvojica s više od 150 baklji i 50 dimnih bombi
24.07.2012.
u 21:01
U noći na utorak na sjevernoj tribini stadiona uhićena su druga dvojica koja su pripremala tribinu za diverzije
Pogledaj originalni članak

Dinamo igra utakmicu u kojoj može napraviti veliki korak prema Europi, ali i sezonu na startu već završiti krahom. Nažalost, Dinamo ne ovisi samo o dobrom Sammirovu danu, golgeterskim sposobnostima Rukavine i Beqiraja, koncentraciji svoje obrane. Ovisi, izgleda, mnogo više o huliganima i policiji, jer u Maksimiru se očekuju veliki problemi s huliganima i policija je na nogama.

Naime, izvor iz policije otkrio nam je da su prošle noći na graničnom prijelazu Bregani uhićena dvojica huligana koja su u Hrvatsku pokušala unijeti oko 150 baklja i 50-ak dimnih bombi. K tome, iste noći na sjevernoj tribini maksimirskog stadiona uhićena su druga dvojica koja su pripremala tribinu za diverzije.

Stoga se može očekivati da će kontrole u srijedu biti stroge, a policija je, kako je najavio Dinamov predsjednik Mirko Barišić, spremna isprazniti dio stadiona bude li se događalo nešto što je zabranjeno. Kao jednu od mjera sigurnosti, postavili su ispred sjeverne tribine zaštitnu mrežu koja bi trebala spriječiti bacanje baklji u teren.

Nažalost, u trenutku kad Dinamu trebaju mir i potpora s tribina, u klubu se tih tribina boje. I sad je pitanje koliko će Ante Čačić i igrači biti koncentrirani na igru, koliko su razmišljali o Ludogorecu, o utakmici koja je vrlo važna.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 81

AN
andrijacatch
21:14 24.07.2012.

Uvijek mi je misterija kako uspjevaju prošvercati te baklje i dimne bombe na stadione. Zaštitari ih preresu i ne nađu ništa. Kuda ih samo sakriju da se ne mogu naći????

CH
CH2710
21:16 24.07.2012.

. Glupe, primitivne i egocentrične budaletine...!... u zatvor s njima... ako treba i doživotno i prisilni rad... pa će se valjda jednom opametiti.

ZG
ZGexil
22:56 24.07.2012.

jesu nasli i onih 529 prskalica i one 4 atomske iz sadamovog skladista ???? koje lovacke.....