MALI NOGOMET

Na 40 Celzijevih stupnjeva Hrvatska na SP-u ispala od Poljske poslije raspucavanja

Foto: Vecernji.hr
Na 40 Celzijevih stupnjeva Hrvatska na SP-u ispala od Poljske poslije raspucavanja
29.09.2018.
u 00:10
– Šteta, šteta. Morali smo se svaki put povući kod svog vodstva jer su Poljaci cijelo vrijeme igrali s vratarom kao šestim igračem – rekao je Dino Škibola, strijelac našeg prvog pogotka.
Pogledaj originalni članak

Malonogometaši Hrvatske završili su svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Lisabonu. U osmini finala izgubili su od Poljske nakon raspucavanja s 2:4 (2:2). Dvaput smo vodili, s 1:0 i 2:1, golovima Škibole i Pagadura, no Poljaci su oba puta izjednačavali.

– Šteta, šteta. Morali smo se svaki put povući kod svog vodstva jer su Poljaci cijelo vrijeme igrali s vratarom kao šestim igračem. Teško je bilo braniti igrača više, ali smo u puno navrata to sjajno napravili. Istina, imali su Poljaci dosta ozbiljnih prilika, ali i puno pogrešaka – rekao je Dino Škibola, strijelac našeg prvog pogotka.

Više vremena proveli smo u obrani nego u napadu?

– Tako ispada. Opet, tko zna kako bismo igrali da smo mi kojim slučajem gubili. Ni vrijeme nam nije išlo u korist. Igrali smo točno u podne po portugalskom vremenu, a mislim da je na terenu bilo 40 stupnjeva – kaže Škibola.

U raspucavanju su Škibola i Pavlović promašili. Inače, pravila su takva da se raspucava kao na hokeju na ledu. Igrač kreće s centra prema vrataru pa tko bude uspješniji.

– Nismo više imali snage ni koncentracije. Eto, da smo pobijedili Angolu, onda bismo u osmini finala igrali protiv slabije Slovenije i sada bismo bili među osam najboljih – rekao je Dino Kovač, izbornik Hrvatske. 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.