HVALOSPJEVI KUKOČU

Mrzio ga je, a sad kaže ovo o Kukoču: 'Bilo je i vrijeme! Obožavao sam igrati s njim!'

Foto: Instagram
Mrzio ga je, a sad kaže ovo o Kukoču: 'Bilo je i vrijeme! Obožavao sam igrati s njim!'
18.05.2021.
u 19:58
- Bio je jako važan u našem drugom pohodu na tri prstena zaredom. Apsolutno pripada u Kuću slavnih
Pogledaj originalni članak

Toni Kukoč je po dolasku u NBA ligu imao povećih problema zbog netrpeljivosti prema Europljanima, ali i loših odnosa na razini igrači-uprava u Chicago Bullsima.

Konkretno, Michael Jordan i Scottie Pippen protivili su se njegovu dolasku i zato su ga na Olimpijskim igrama u Barceloni toliko žestoko čuvali, samo da mu pokažu koliko je nepoželjan.

Sve je to Toni izdržao i dokazao se igrama pa pridobio legende svjetske košarke uz sebe, osvojio s njima tri naslova prvaka i ušao u Kuću slavnih. I to kako, u nju će ga uvesti Michael Jordan glavom i bradom!

A na te vijesti Pippen je napisao nešto zbog čega će Kukoč sasvim sigurno imati knedlu u grlu.

- Bilo je i vrijeme! Obožavao sam igrati s Tonijem Kukočem (u originalu ga je nazvao TK) i bio je jako važan u našem drugom pohodu na tri prstena zaredom. Apsolutno pripada u Kuću slavnih i jedva čekam trenutak kad će nam se, najesen, pridružiti.

 

 

 

Ako netko nije bio svjestan Tonijeve veličine, vjerojatno sad jest. Jer, kad te Jordan uvodi u Kuću slavnih, rezerviranu za najbolje od najboljih, a iz srca hvali Pippen... Sve su daljnje riječi suvišne!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
21:13 18.05.2021.

Novinaru, daj pogledaj na yt komentar M. Jordana zašto su ga tako čuvali on i Pippen na olimpijadi...sam Jordan kaže da to nisu radili zbog Tonija, nego Jerrya Krausa protiv kojeg su imali očito neki razlog, no Toni nije bio taj.

HA
Hanok
22:07 18.05.2021.

Danas može svatko biti novinar. Mrzio ga!? Kako znaš? Jeli Toni to izjavio? Možda Pippen? Ili je bilo svade zbog menedera Bullsa pokojni Jerry Krause i ponuda za Kukoča, tada nedokazani NBA igrač dok je Pip bio NBA prvak bez novog ugovora.

GH
ghosts
20:34 18.05.2021.

bravo legendo napokon i zasluzeno. Cestitam!!!