TRAŽI SE TRENER

Mrđenu otkaz u Podravki zbog poraza od Lokomotive

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Mrđenu otkaz u Podravki zbog poraza od Lokomotive
09.06.2017.
u 00:30
Da su vrijedila pravila Europskog rukometnog saveza, s tim rezultatom lokosice bi bile prvakinje jer su u međusobnom susretu postigle više pogodaka u gostima.
Pogledaj originalni članak

Goran Mrđen više nije trener Podravke Vegete bez obzira na to što je osvojio domaće prvenstvo i kup. Kap koja je prelila čašu bio je sramotan poraz od Lokomotive (10:17) u posljednjem kolu domaće lige.

Da su vrijedila pravila Europskog rukometnog saveza, s tim rezultatom lokosice bi bile prvakinje jer su u međusobnom susretu postigle više pogodaka u gostima. No u našoj ligi već dvadesetak godina vrijedi pravilo da je prvak onaj sastav koji ima bolji omjer primljenih i danih pogodaka u cijeloj ligi.

Odmah nakon poraza u Zagrebu Goran Mrđen ponudio je ostavku, a Nadzorni odbor kluba prihvatio ju je jučer bez većeg razmišljanja. U klubu već užurbano traže novog trenera. Lista je dugačka i kandidati su sve redom vrsni treneri. Želje su Zdravko Zovko, Irfan Smajlagić, Boris Dvoršek, Neven Hrupec, Silvio Ivandija i Vladimir Vujović. Od svih tih trenera za sada nisu slobodni samo Zovko i Hrupec.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
06:52 10.06.2017.

Mrđen, odletjet ćeš i iz repke!

DH
dalibor.hren
06:52 10.06.2017.

Čija i koja pravila vrijede ako ne pravila Europskog rukometnog saveza? Možda je pravila za hrvatski rukomet pisao sam sveti Petar!?