Real Madrid

Mourinho pokazao C. Ronaldu da zašuti (video)

Foto: Pixsell
Mourinho pokazao C. Ronaldu da zašuti (video)
20.03.2011.
u 20:54
Portugalac u dresu madridskog Reala i u utakmici s gradskim rivalom Atleticom pokazao je svu svoju sebičnost.
Pogledaj originalni članak

Umjesto da slavi sa suigračima pogodak Mesuta Özila, koji je kraljevskom klubu donio prednost 2:0, Cristiano Ronaldo imao je važnijeg posla - protestirao je kod glavnog suca zašto nije dosudio kazneni udarac na njemu.

Dogodilo se to u istoj akciji, u čijem je nastavku Özil zabio pogodak.

Mourinho je to vidio i pokazao svojoj razmaženoj zvijezdi da zašuti.

- Momčad je umorna, i ja sam umoran, no ja sam trener i bit će kako ja kažem - samo je kratko prokomentirao novi ispad C. Ronalda, koji je protiv madridskog Atletica ozlijedio prepone.

Prema prvim prognozama, izbivat će tri tjedna s terena i mogao bi propustiti prvu utakmice četvrtfinala Lige prvaka s Tottenhamom.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.