Kritiziraju Pogbu

Mourinho napao bivše nogometaše: 'Nisam im ja kriv što im treba svaka funta za preživljavanje'

Foto: Reuters/PIXSELL
Jose Mourinho i Pep Guardiola
Foto: Reuters/PIXSELL
Jose Mourinho
Foto: Reuters/PIXSELL
Mourinho i Ranieri
Foto: Reuters/PIXSELL
Mourinho i Ranieri
Foto: Reuters
Mourinho
16.03.2017.
u 15:16
"Pogba i njegova obitelj zaslužuju poštovanje. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim igrama i klub je zadovoljan"
Pogledaj originalni članak

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho ocijenio je kako Paul Pogba nije zaslužio kritike koje na njegov račun upućuju bivši nogometaši koji sada rade kao komentatori u novinama i na televiziji.

"Nije Pogba kriv što zarađuje deset puta više negoli su to igrači zarađivali u prošlosti. Nije njegova krivnja što su neki bivši igrači, koji su sada komentatori, u velikim problemima i treba im svaka funta da bi preživjeli. Brine me što ima toliko zavidnih ljudi", kazao je Mourinho za britanske medije.

 Pogba je proteklog ljeta stigao u Manchester United iz Juventusa, kojem je isplaćena odšteta od 102 milijuna eura, a u Unitedu navodno ima godišnju plaću od 17 milijuna eura.

 "Pogba i njegova obitelj zaslužuju poštovanje. Ja sam vrlo zadovoljan njegovim igrama i klub je zadovoljan. Također, veseli me što Pogbu uopće ne zanima što o njemu drugi govore", dodao je Mourinho.

>>Chelsea izbacio United, Conte i Mourinho umalo se potukli

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.