REMI SPURSA

Mourinho iznerviran: Radije ću novce dati u humanitarne svrhe nego Savezu za kaznu

Foto: Press Association/PIXSELL
Mourinho iznerviran: Radije ću novce dati u humanitarne svrhe nego Savezu za kaznu
27.09.2020.
u 18:13
"Moja momčad je odigrala odličnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo odlično, trebali smo voditi 3:0 ili 4:0, ali vratar gostiju je bio odličan. Pogodili smo vratnicu i oni su preživjeli", rekao je Jose Mourinho
Pogledaj originalni članak

Tottenham nije imao sreće. U utakmici trečeg kola engleske Premier lige Spursi su vodili doslovno do posljednjeg trenutka utakmice kad je Callum Wilson s bijele točke svladao Huga Llorisa. 

Momčad Josea Mourinha povela je pogotkom Lucasa Moure u 25. minuti te su imali još pregršt šansi za pogotke, no vratar Svraka Martin Dubravka nije dozvolio da utakmica ode jednosmjernom ulicom. Dovoljno o dominaciji Tottenhama govori činjenica da su imali 23 udarca na gol, od toga 12 u okvir gola, dok je Newcastle zabio iz jednog jedinog udarca u okvir.

Sve te propuštene prilike su došle na naplatu u sedmoj minuti sudačke nadoknade u drugom dijelu kad je stoper Tottenhama Eric Dier igrao rukom, a sudac Peter Bankes je nakon pregledavanja snimke pokazao na bijelu točku.

"Moja momčad je odigrala odličnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo odlično, trebali smo voditi 3:0 ili 4:0, ali vratar gostiju je bio odličan. Pogodili smo vratnicu i oni su preživjeli", rekao je Jose Mourinho.

Na pitanje o komentaru kaznenog udarca Portugalac je ovog puta bio nešto pametniji i suzdržao se direktnih komentara na suđenje.

"Ne želim pričati o tome. Radije ću svoj novac dati u humanitarne svrhe ako to želim. Ne želim ga dati nogometnom savezu (FA) i zato neću komentirati."

U sljedećem kolu Newcastle dočekuje Burnley, dok Tottenham gostuje kod Manchester Uniteda.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:20 28.09.2020.

Hm mislim da Totenham ide kod Chelsea ....