Idealan sastav

Momčad s Modrićem u sastavu ima šanse pobijediti Barcelonu

Foto: PA/Pixsell
Momčad s Modrićem u sastavu ima šanse pobijediti Barcelonu
30.05.2011.
u 21:09
Slavni Arsenalov centrafor Alan Smith, danas televizijski komentator Sky Sportsa, složio je momčad za koju misli da bi mogla parirati Barceloni. U tom je sastavu i naš Luka Modrić
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac bio bi u toj momčadi glavni vezni igrač. Smith očito drži Modrića najboljim svjetskim razigravačem uz eventualnu iznimku dvojice Barceloninih igrača Xavija i Inieste.

– Modrić bi bio u prostoru ispred dvojice razarača, Pepea i Xabija Alonsa, i u toj poziciji povezivao bi se s Cristianom Ronaldom. On nikad ne gubi loptu – ističe Smith.

Smithova bi momčad protiv Barcelone igrala u sustavu 4-2-3-1, a vodio bi je Realov trener Jose Mourinho. U tom bi sastavu igrala četvorica igrača iz Real Madrida, po dvojica iz Chelseaja i Tottenhama te po jedan iz Bayerna, Manchester Uniteda i Udinesea.

Smithov sastav: Iker Casillas Real), Philipp Lahm (Bayern), David Luiz (Chelsea), Nemanja Vidić (Manchester United), Ashley Cole (Chelsea), Pepe (Real), Xabi Alonso (Real), Luka Modrić (Tottenham), Alexis Sanchez (Udinese), Cristiano Ronaldo (Real), Gareth Bale (Tottenham).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

HR
hrvatin
22:23 30.05.2011.

Hahahaha,ovo je najbolji vic tisucljeca! Alan Smith je najbolji vicmajstor na svijetu,hahaha.

MF
muffins_for_all
22:44 30.05.2011.

Neuer - Maxi Pereira, Sergio Ramos, Nicolás Otamendi, Marcelo - Arturo Vidal, Modric - Lucas, C.Ronaldo, Neymar - Falcao To bi razvalilo Barcu. Vidal, kao cijela zadnja linija, mali a brzi i tehnicki jaki igraci, ali uz to pravi \"pitbulli\" ...nemozes ti sa Vidicem, Terryem i takvim igracima protiv Pedra, Ville i Messija. A svi oni koji seru po modricu, samo su mu gledali tekme iz reprezentacije, inace ga nikad nisu gledali i tako bolje da sute. Svi vi znate vise od Fergusona, Mancinija itd itd koji ga zele, ... i neki novinari su ga samo iz zajebancije stavljali u top 3 igraca Premisershipa... siiigurno.

HR
hrvatin
22:25 30.05.2011.

Vidi se kako razigrava tottenham,od mogucih 50 bodova osvojli su 12,haha.Ovo je postao list satire,odlicni ste.