TRŽIŠTE

Modrić tek šesti najskuplji vatreni, evo tko sve vrijedi više od njega

Foto: DPA/Pixsell
Modrić i Mandžukić
Foto: DPA/Pixsell
Luka Modrić
Foto: DPA/Pixsell
Luka Modrić
Foto: DPA/Pixsell
Luka Modrić
20.03.2019.
u 11:08
Branič Karabaga Maksim Medvedev vrijedi 1.2 milijuna eura, a njegovi klupski suigrači veznjak Qara Qarajev, branič Bodavi Husejnov i krilo Mahir Madatov po milijun eura
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija procijenjena je na 396 milijuna eura, a Azerbajdžan na samo 13.58 milijuna eura prema podacima portala Transfermarkt.

Najvrjedniji igrač u Dalićevoj svlačionici je Ivan Rakitić koji je procijenjen na 50 milijuna eura.

Marcelo Brozović vrijedi 45 milijuna eura, a Ivan Perišić, Mateo Kovačić, Ante Rebić i Andrej Kramarić po 35 milijuna eura. Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić procijenjen je na 25 milijuna eura.

U redovima Azerbajdžana samo pet igrača vrijede milijun eura ili više.

Najskuplji je brazilski veznjak Richard Almeida koji je procijenjen na 1.5 milijuna eura. Almeida je rođen u Sao Paulu, a u Karabag je stigao 2012. iz portugalskog Gil Vicentea. Za reprezentaciju Azerbajdžana debitirao je 2017. godine, a do sada je sakupio 14 nastupa postigavši tri gola.

Branič Karabaga Maksim Medvedev vrijedi 1.2 milijuna eura, a njegovi klupski suigrači veznjak Qara Qarajev, branič Bodavi Husejnov i krilo Mahir Madatov po milijun eura.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji nogometaši svijeta

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
11:55 20.03.2019.

Kovačić je npr. jedino mlađi ali nikako vrijedniji od Luke!

DE
deps
14:14 20.03.2019.

Luka je neprocijenjiv.