'PREPIRKA'

FOTO Modrić se pohvalio čarobnim golom, a Čarli imao neočekivan komentar

Foto: Andy Buchanan/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
FOTO Modrić se pohvalio čarobnim golom, a Čarli imao neočekivan komentar
23.06.2021.
u 11:40
Zabio je i Perišić kasnije, ali nakon ovog Lukina – ma, mogli smo ugasiti televiziju. Sve smo vidjeli!
Pogledaj originalni članak

Hrvatska je u osmini finala Europskog prvenstva! Poveli smo golom Vlašića u 17. minuti, šokirao nas je McGregor u 42. minuti, no onda je kapetan Luka Modrić majstorskim udarcem iz daljine zabio za 2:1 u 62. minuti i donio Hrvatskoj pobjedu! 

Dobro, pao je još jedan gol do kraja, zabio ga je Perišić, ali nakon ovog Lukina – ma, mogli smo ugasiti televiziju. Sve smo vidjeli! 

Modrićev šut vanjskim dijelom kopačke s 20 metara odsjeo je neobranjivo u mreži Škota. Bio je ovo potez svjetske klase, trenutak nadahnuća za pamćenje! I treći pogodak Modrića na Eurima, koliko imaju Šuker i Mandžukić.

Svjestan je toga i naš Modrić, a pohvalio se na Instagramu.

Modrić se potezom pohvalio na Instagramu. Ima i zašto.

"Nikad ne odustaj. Hrvatska 🇭🇷❤️ Sljedeća faza 💪🏻 #IznadSvihHrvatska", napisao je Luka.

 

Među silnim komentarima pohvala i tapšanja, jedan je sarkastičan.

Vedran Ćorluka, pomoćnik Zlatka Dalića, napisao je:

"Auuuuuu a taman te htjeli izvadit😂😂😂😂😍."

Luka Modrić dosegnuo je sinoć još jedan rekord: ovo mu je bio 12. nastup na europskim prvenstvima (koliko ih ima i dosadašnji usamljeni rekorder Srna) te kapetan sada ima gotovo nedostižna 24 nastupa na velikim natjecanjima

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić najmlađi je i najstariji strijelac u povijesti vatrenih na europskim prvenstvima. Sinoć je postao i najstariji strijelac. Eurogol za 2:1 protiv Škotske postigao je u dobi od 35 godina i 286 dana.

POGLEDAJTE VIDEO: Jozak nakon utakmice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Roy Bean
Roy Bean
14:34 23.06.2021.

Eva se razumije u nogomet, kao Mara .............

Avatar B.Geserit
B.Geserit
12:11 23.06.2021.

Je hahahaha bio je zreo za vađenje 😂 svaku utakmicu samo smeta 😆