'UMRO SAM OD SMIJEHA'

Modrić provocirao jednu od najvećih nogometnih zvijezdi, otkriveno što se dogodilo

Foto: Anke Waelischmiller/Sven Simon/D
Modrić provocirao jednu od najvećih nogometnih zvijezdi, otkriveno što se dogodilo
17.06.2022.
u 08:40
– Imam jednu zanimljivu situaciju nakon finala. Igrači Liverpoola prolazili su pokraj nas, a Salah je bio utučen. Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: ''Dobro, dobro, probaj opet sljedeći put...'' Umro sam od smijeha – rekao je Rodrygo.
Pogledaj originalni članak

Mohamed Salah imao je veliku želju osvetiti se Real Madridu u ovogodišnjem finalu Lige prvaka.

Salaha je jako boljela finalna utakmica Lige prvaka 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobijedio s 3:1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa. Na tom susretu Salah je morao napustiti travnjak već u 30. minuti nakon grubog starta Sergija Ramosa na njemu.

– Sada je došlo vrijeme da se riješe neki neraščišćeni računi – poručio je Salah nakon što je postalo poznato s kim će igrati njegov Liverpool.

Liverpool je, međutim, ove godine opet izgubio finale od Reala. U Parizu je bilo 1:0, a jedini gol zabio je Rodrygo.

Salah je nakon utakmice bio utučen, a ulje na vatru dolio je naš Luka Modrić. Tu je anegdotu ispričao Realov ofenzivac Rodrygo gostujući u jednom podcastu.

– Imam jednu zanimljivu situaciju nakon finala. Igrači Liverpoola prolazili su pokraj nas, a Salah je bio utučen. Modrić je bio na čelu, pozdravio ga je i rekao mu: ''Dobro, dobro, probaj opet sljedeći put...'' Umro sam od smijeha – rekao je Rodrygo.

>> Pogledajte doček Martina Erlića u Tinju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar southman
southman
13:55 17.06.2022.

U porazu se ne ponizi a u pobjedi se ne uzvisi.

BA
barbaizamerike
07:05 20.06.2022.

dobra

NE
neberemed
13:37 17.06.2022.

meni je taj salah igračina sam takva,jači i od mesija,ronalda i modrića,tako mal,a brz ko zmaj,savršene tehnike,udarčine koja se teško brani,prije svega fer igrač i ljudina koja pomaže potrebitima.zakaj ga ne vole oni koji biraju najboljeg,mogu samo naslutit,al mislim da svi znaju.