TO MU SE NIKAD NIJE DOGODILO

Modrić otvorio dušu: Jako se mučim, nije mi lako...

Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić i Isco
Foto: Reuters/PIXSELL
Modrić i Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
28.09.2018.
u 18:31
- Sad se moram fokusirati samo na sezonu s Realom, da budemo na razini na kojoj nas očekuju.
Pogledaj originalni članak

Iza Luke Modrića najbolja je sezona u karijeri. Četvrti je put osvojio Ligu prvaka, zatim s Hrvatskom uzeo srebro na SP-u u Rusiji, a onda ga je Fifa proglasila najboljim nogometašem na svijetu. No, Luka je napunio 33 godine i takav tempo uzima danak.

- Jako se mučim oporaviti se od napora i svih emocija iz Rusije. Nije bilo lako opet krenuti iznova s klubom jer nakon Svjetskog prvenstva i svih emocija koje je donijelo, bio sam posve iscrpljen. Sad se osjećam bolje iz dana u dan, samo mi treba još utakmica da se vratim na razinu. Nije lako.. - rekao je Modrić u razgovoru za Udruženje profesionalnih nogometaša FIFPro.

Modrića je ovo ljeto iscrpilo.

- Nakon finala uslijedili su dočeci, najprije u Zagrebu, potom diljem Hrvatske. Godinama smo žudjeli za velikim rezultatom, imali dobru momčad, dobar osjećaj, nekad bili i blizu da napravimo nešto... i kad smo dospjeli do finala, godinama gomilane emocije su izišle! Imao sam najkraći odmor ikad u profesionalnoj karijeri, svega tri tjedna.

Sada se okreće nastupima u klubu.

- Sad se moram fokusirati samo na sezonu s Realom, da budemo na razini na kojoj nas očekuju. Meni treba malo vremena da se oporavim, ali sad sam puno bolje - zaključio je kapetan hrvatske reprezentacije.

>> Pogledajte dojmove novinara VL-a Tomislava Dasovića koji je bio na dodjeli nagrada Modriću

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

DU
Deleted user
19:04 28.09.2018.

Od kada postoji Državno javno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH) nikada nitko nije optužen za lažno svjedočenje - prvi su Luka Modrić i Dejan Lovren!!!! Da nije jako žalosno bilo bi jako smiješno! Što tebe zapravo ima žuljati utaja poreza Luke Modrića u Španjolskoj? Jesi li ti za to nadležan ili pak ni ne znaš čemu pišeš? Luka Modrić nagodio se s španjolskim državnim odvjetništvo - ti sigurno za mišljenje ne pitaju takve umno ograničene lajbeke poput tebe!

PR
prajdali100
18:44 28.09.2018.

Luka stisni zube sve će doći na svoje mjesto.

Avatar Trgovac
Trgovac
19:01 28.09.2018.

Baš ste gamad jugoslavenska. Ali zato i propadate. Partija na 17%, a bit će to i bolje...