ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić odbio ponudu Reala! Hoće li ga kraljevi prodati?

Foto: Reuters/Pixsell
Modrić Roma Real
Foto: Reuters/Pixsell
Modrić Bale Roma Real
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: Pixsell/Reuters
Modrić
28.12.2018.
u 10:02
Ako se Real i Modrić do kraja sezone ne dogovore, kraljevski klub će ga prodati jer bi Luka u protivnom 2020. otišao bez odštete.
Pogledaj originalni članak

Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić više je puta izjavljivao da mu je cilj umiroviti se u Real Madridu. No, španjolski Telemadrid objavio je da je hrvatski kapetan odbio ponudu za produženje ugovora.

Modrić ugovor s Realom ima do 2020. godine, a odbio je prvu ponudu za nastavak suradnje jer je nezadovoljan financijskim uvjetima. Pričekat će Realovu poboljšanu ponudu ili pronaći klub u kojem može više zaraditi.

A njegov novi klub mogao bi biti Inter koji mu je bio ponudio 20 milijuna eura za dvije godine. Nakon toga otišao bi u Kinu gdje bi odigrao još nekoliko sezona i onda se umirovio.

– Nisam mislio da je moguće dovesti Modrića, ali zašto ne bismo sanjali? Hoćemo li ga opet pokušati dovesti? U nogometu je sve moguće... – rekao je sportski direktor Intera Piero Ausilio.

Ako se Real i Modrić do kraja sezone ne dogovore, kraljevski klub će ga prodati jer bi Luka u protivnom 2020. otišao bez odštete.

>> Pogledajte karijeru Luke Modrića


 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Idler 3
Idler 3
10:20 28.12.2018.

Pa super, pod stare dane još nekaj utržit i saka čast....zasluženo.

Avatar Tito
Tito
11:07 28.12.2018.

Zabavno oko Luke

DU
Deleted user
11:43 28.12.2018.

Bla,blaaa,blaaaaaa.......kao i uvijek do sada. VL prodao Luku, ne znam ni ja po koji put, a Luka svaki put kaze, da ostaje u Realu.