MODRIĆ POSTAO BESMRTAN

Modrić očarao najčitanije španjolske novine: 'Luka je vladar Madrida, Hrvat je blistao i razbio Atletico'

Foto: SUSANA VERA/REUTERS
Modrić očarao najčitanije španjolske novine: 'Luka je vladar Madrida, Hrvat je blistao i razbio Atletico'
19.09.2022.
u 17:27
Marca je već godinama oduševljena našim maestrom i gotovo poslije svake utakmice ima riječi hvale za desetku Reala i vatrenih.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je novu maestralnu utakmicu u dresu Reala ovaj put protiv gradskog rivala Atletica. 

Modrić je s vrpcom oko ruke predvodio Kraljeve do nove pobjede, odigrao je 81 minutu, pobrao nove hvalospjeve i pomogao Realu da dođe do šeste pobjede u La Ligi ove sezone. Marca je očito zaljubljena u Modrića, dan poslije utakmice napisala je nekoliko tekstova o hrvatskom veznjaku. 

- Modrić je vladao madridskim derbijem kao što to i inače radi, superiornu i spektakularnom klasom. Privatizirao utakmicu beskrajnim dodavanjima kojima je Atletico dovodio do očaja, ukratko, Realova legenda je očitala lekciju suparnicima.  Kada Hrvat dohvati loptu, suparnik joj ne može ni primirisati. Zahvaljujući Modrićevom plesu igrači Atletica su očajnički lovili sjene. - piše Marca i nadodaje:

- Nabrijani Atletico razbio se i ugasio od svilenog dodira Luke Modrića - 

SofaScore mu je dodijelila ocjenu 7.4, čime je jedan od najboljih pojedinaca u redovima Reala. 37-godišnji Hrvat je postao besmrtan i pamtit će ga kao legendu s Bernabeua. 

Standings provided by SofaScore

>> Pogledajte: Nevjerojatni Luka Modrić srušio rekord Christiana Ronalda

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ER
EroK
20:41 19.09.2022.

Da, Luka je Legenda i u Madridu!