EUROPSKI NOGOMET

Modrić igrao u pobjedi Reala, City osvojio samo bod

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Modrić igrao u pobjedi Reala, City osvojio samo bod
Autori Vecernji.hr, Hina
30.11.2019.
u 16:02
Modrić je bio u početnom sastavu Reala i igrao do 80. minute.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid mučio se na gostovanju kod Alavesa u 15. kolu Primere, ali je na kraju slavio s 2:1.

Ramos je doveo goste u vodstvo u 52. minuti, a izjednačio je Perez u 65. iz jedanaesterca. Pobjedu kraljevima donio je Carvajal u 69. minuti. Modrić je u toj akciji ubacio loptu, Isco je pogodio vratnicu, no Carvajal je dovršio posao.

Modrić je bio u početnom sastavu Reala i igrao do 80. minute.

Cityju samo bod u Newcastleu

Suparnik zagrebačkog Dinama u skupini C Lige prvaka, engleski prvak Manchester City u susretu je 14. kola premier lige odirao 2-2 (1-1) na gostovanju kod Newcastle Uniteda. 

City je dva puta vodio preko Sterlinga (22) i De Bruynea (82), ali niti u jednom slučaju nije uspio dugo zadržati prednost i "svrake" su spasile bod golovima Willemsa (25) i Shelveya (88).

City je sada drugi na ljestvici sa 29 bodova, koliko ima i treći Leicester City, dok mu vodeći Liverpool bježi osam bodova. Newcastle je 12. sa 16 bodova.

Dinamo i Manchester City igrat će u 6. kolu 11. prosinca u Zagrebu. Uoči tog dvoboja City je već osigurao prvo mjesto u skupini i prolazak u osminu finala sa 11 bodova, dok je Dinamo treći s pet bodova, jednim manje od drugog Šahtara, a jednim više od četvrte Atalante. Drugoplasirani sastav iz skupine također će se plasirati u osminu finala, treći će preseliti u Europsku ligu, dok će četvrti okončati nastup u Europi. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.