LIGA PRVAKA

Mladost i Primorje na Final Fouru, Jug doživio debakl u Budimpešti!

Foto: Pixsell
Mladost i Primorje na Final Fouru, Jug doživio debakl u Budimpešti!
18.04.2012.
u 21:52
Mladost i Primorje prošli su dalje s malom prednošću iz prve utakmice dok je Jug prokockao čak plus četiri!
Pogledaj originalni članak

U polufinalu vaterpolske Lige prvaka igrat će dva hrvatska kluba. Mladost je u gostima u Mađarskoj, u Hodmezovasarhelyju, mjestašcu u blizini Segedina, obranila prednost od dva pogotka iz prve utakmce i slavila 10:7!

Riječko Primorje kod Jadrana iz Herceg Novog provuklo se kroz ušicu igle. U susretu na Kantridi slavili su sa 21:11, a u gostima odigrali remi 11:11.

Jug je, pak, doživio potpuni debakl! U goste kod mađarskog Vašaša otišli su s najuvjerljivijom prednošću od čak četiri pogotka, a vratili se poraženi sa 9:16!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Mamlaz
23:32 18.04.2012.

... čestitke Mladosti i Primorju! Fakat mi nije jasno kako je Jug mogao tako popušiti, ipak je to naša najjača momčad, a i bilo bi lijepo da smo imali 3 kluba na final fouru. Šteta, šteta Juga.

JO
jolly
07:39 19.04.2012.

Uz čestitke Mladosti i Primorju, velike pohvale i komentatorima SPTV. Nakon dugo vremena sam odgledao vaterpolo utakmicu (zapravo dve), bez prebacivanja programa.