MISLAV ORŠIĆ

Hrvat glavna tema u Južnoj Koreji, pogledajte zbog čega

Foto: VL
Mislav Oršić
Foto: VL
Mislav Oršić
Foto: VL
Mislav Oršić
Foto: VL
Mislav Oršić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Mislav Oršić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mislav Oršić
06.11.2015.
u 13:02
Talentirani ofenzivni veznjak je od početka ove godine na jednogodisnjoj posudbi iz Rijeke u korejskom prvoligašu Jeonnam Dragonsima.
Pogledaj originalni članak

Mislav Oršić, bivši nogometaš Intera i Rijeke koji je također bio i na posudbi u talijanskom drugoligašu Speziji ove sezone briljira na Dalekom istoku.

Talentirani ofenzivni veznjak je od početka ove godine na jednogodisnjoj posudbi iz Rijeke u korejskom prvoligašu Jeonnam Dragonsima. Ove sezone je u 18 ligaških utakmica zabio deset pogodaka uz sedam asistencija. Njegova momčad trenutačno je na loše devetom mjestu prvenstvene ljestvice.

Na prvom mjestu je Jeonbuk, jedna od najboljih azijskih momčadi uopće, a upravo protiv njih Oršić je proglašen najboljim igračem utakmice. Korejci zadnjih dana vrte njegove poteze, poput pogotka baš protiv Jeonbuka kada je predriblao trojicu korejskih reprezentativaca i zabio.

Trenutno četvrti asistent lige pobudio je zanimanje brojnih moćnih klubova iz Kine i Japana, a nije isključeno ni da se vrati u europski nogomet.

>> Bivši igrač Intera Mislav Oršić briljira u Južnoj Koreji

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DA
damirtankovic
13:48 06.11.2015.

E takvog jednog koji zna puknuti loptu trebamo u repki!

HR
HrvatskiPredsjednik
14:38 06.11.2015.

Svaka cast, nimalo jednostavni golovi!

PO
PowerPoint
13:57 06.11.2015.

Očito da mu odgovara slabiji azijski nogomet u odnosu na europski i pametnije mu je tamo ostati. Mogao bi steći ugled velike zvijezde i zaraditi novac koji u Europi ne bi vidio za tri života.