Grčki kup

Mišić zabio fantastičan pogodak u preokretu protiv Olympiacosa

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Josip Mišić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Josip Mišić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Josip Mišić
05.03.2020.
u 00:03
Olympiacos je poveo u trećoj minuti golom Ahmeda Hassana, a šest minuta kasnije već je bilo 2:0, a zabio je Guilherme
Pogledaj originalni članak

U prvom susretu polufinala grčkog nogometnog Kupa PAOK je pobijedio Olympiacos sa 3:2 premda je nakon svega devet minuta gubio 0:2. Gledatelji na Toumbas stadionu vidjeli su nevjerojatnih prvih 12 minuta tijekom kojih su pala čak četiri gola.

Olympiacos je poveo u trećoj minuti golom Ahmeda Hassana, a šest minuta kasnije već je bilo 2:0, a zabio je Guilherme.

PAOK se brzo pribrao i u svega tri minute je izjednačio. U 10. minuti je smanjio Dimitros Pelkas, da bi u 12. minuti Josip Mišić fantastično zabio s ruba kaznenog prostora za 2:2. 

Za bivšeg veznjaka Osijeka i Rijeke bio je to šesti gol ove sezone pri čemu prvi u Kupu nakon što je pet zabio u prvenstvu.

U nastavku susreta PAOK je u potpunosti okrenuo rezultat Pelkasovim pogotkom iz kaznenog udarca u 69. minuti. Pet minuta prije kraja utakmice domaćin je ostao s igračem manje nakon što je Dimitris Giannoulis 'polomio' Lazara Ranđelovića.

Uzvratni susret je 22. travnja u Pireju.

U drugom polufinalu AEK je pobijedio Aris sa 2:1. 

Petros Mandalos (8) i  Ognjen Vranješ (58) zabili su za AEK, dok je pogodak za goste koji su od 50. minute igrali bez isključenog Javiera Matille, zabio Bruno Gama iz jedanaesterca u 12. minuti.

Marko Livaja je odigrao cijeli susret za domaći sastav.

Uzvratni susret je 22. travnja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.