TRENER REZIGNIRAN

Miše čitao priopćenje: Za sve pitajte igrače, duša mi je smrvljena

Foto: Davor Javorović
Miše čitao priopćenje: Za sve pitajte igrače, duša mi je smrvljena
07.05.2011.
u 10:53
Ante Miše otvorio je lov na glave igrača Hajduka. Ne želeći odgovarati ni na jedno pitanje pročitao je svoje priopćenje i napustio prostor za održavanje tiskovne konferencije.
Pogledaj originalni članak

- Pitanja koja biste mi postavili trebate uputiti na drugu adresu, a to su igrači. Oni vam vjerojatno mogu sve objasniti i dati odgovore na vaša pitanja, jer oni su ti koji su odgovorni za situaciju u kojoj se nalazi Hajduk. Volim ih sve, cijenim i poštujem kao ljude, ali vrijeme je da se pokažu da su muškarci, da sami nađu izlaz iz stanja u kojem se nalaze ili iz ove situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo. Naravno da dio krivice stoji na meni, ali više se sramim, jer ovaj osjećaj u duši je nešto grozno. Duša mi je smrvljena zbog situacije u kojoj je Hajduk. Jedino što mogu ponuditi igračima dalje je rad, vojnički dril i ništa više – rekao je Miše i zatvorio vrata za sobom.

Sramotni poraz od Hrvatskog dragovoljca Mišu je totalno dokrajčio. Nema namjeru davati ostavku, a krivnju za stanje u Hajduku prebacio je na igrače. A vojnički dril započeo je s tim što je igračima jutro nakon sramote u Sigetu naložio trening.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

LI
lijenipes
11:16 07.05.2011.

mislim da je najveći problem hajduka totalno precjenjivanje igračkog kadra,stvaranje zvijezda iz igrača drugoligaških kvaliteta,a relno ta ekipa bez vjetra u leđa navijača,tradicije,politike borila bi se za opstanak

BB
bbi
11:26 07.05.2011.

Možda bi lijek za dušu mogle biti pobjede, a ko propisuje lijekove zna se...

OB
-obrisani-
10:58 07.05.2011.

Miše: Za sve pitajte igrače, duša mi je smrvljena još od vremena World Cupa 2010 u JAR-u a sada se bol vratio jer očito je da ova momčad Hrvatskog Dragovoljca igra slično silovito, neustrašno i efikasno kao Slovenska repka...