Druga HNL

Miroslav Bojko zamijenio Darka Milinovića na klupi Cibalije

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Miroslav Bojko zamijenio Darka Milinovića na klupi Cibalije
09.09.2015.
u 12:25
– Imam neki osjećaj da sam od posljednji put, kada sam vodio seniorsku momčad, ostao nešto dužan i da to moram nadoknaditi – rekao je Bojko
Pogledaj originalni članak

Poslije pet odigranih kola u 2. HNL Miroslav Bojko imenovan je za novog trenera HNK Cibalije. Bojko je na mjestu trenera vinkovačkog drugoligaša zamijenio Damira Milinovića koji je, poslije odigranoga petog kola, podnio neopozivu ostavku.

Ovo će biti drugi put da Bojko sjeda na trenersku klupu Cibalije. U međuvremenu je radio u moldavskom Sheriffu gdje je bio pomoćnik sadašnjem treneru NK Osijeka Zoranu Zekiću. Prije negoli je potpisao dvogodišnji ugovor s Cibalijom Bojko je bio trener juniorske momčadi, a bio je i voditelj škole nogometa Mravunac – Fegeli.

– Imam neki osjećaj da sam od posljednji put, kada sam vodio seniorsku momčad, ostao nešto dužan i da to moram nadoknaditi – rekao je Bojko govoreći o razlozima preuzimanja prvog tima Cibalije.

Nakon pet kola HNK Cibalia osvojila je osam bodova. Pred Bojkom i njegovim igračima osnovni cilj je povratak u elitni razred hrvatskoga nogometa.  

– Prvi i osnovni cilj je Prva liga. Međutim, prvo ćemo u jesenskom dijelu učiniti sve kako bismo bili što bliže vrhu tablice, a onda u zimskom periodu dovesti što nam treba kako bismo se u proljeće uključili u borbu za prvo mjesto. To je nekakav put koji ja vidim – rekao je Bojko.

Njegov pomoćnik u radu bit će Siniša Sesar, još jedna legenda kluba koji mu je bio pomoćnik i tijekom prvoga mandata. Sesar je do sada vodio kadetsku momčad Cibalije. Trener vratara ostaje Tomislav Vranjić, dok će za fizičku spremu momčadi biti zadužen Tomislav Stepić.

>>Rijeka se petardom poigrala s Osijekom

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KR
kruti2
13:20 09.09.2015.

jer milinović ide lokosima umjesto novog izbornika čačića,ihihih